Energie en kosten besparen in de industrie

Als ondernemer in de industrie houd je de financiële stabiliteit van je bedrijf continu in de gaten. Waar kun je nog kosten besparen, duurzaam inkopen en fiscale voordelen behalen? Juist, op je energierekening. We vertellen je graag hoe je dat doet.

6 snelle voordelen voor jou als ondernemer

Bespaaradvies

We helpen je graag met energie besparen, bijvoorbeeld met onze praktische bespaartips via videobellen of een persoonlijk energie advies.

Jij hebt de regie

We zorgen dat je de regie over je energiezaken houdt. Met onze services zoals het seintje en E-Facturatie houd je altijd inzicht in je verbruik. En daarmee grip op je kosten.

Blijven loont

We belonen je met flinke kortingen elk jaar dat je klant bij ons blijft. Kortom, Blijven Loont.

Mijn Vattenfall

In Mijn Vattenfall vind je alles over betalen in één overzicht. Daar kies je ook je manier van betalen, je betaaldag en hoe je je facturen ontvangt.

Ondernemersdesk

Onze Ondernemersdesk helpt je net zo makkelijk met advies over verlichting, koelapparatuur en airco, als de fiscale voordelen en subsidies voor de verduurzaming van je bedrijf.

Groene stroom

En je draagt bij aan een fossielvrij leven. We investeren bijvoorbeeld in de productie van groene stroom

In 3 stappen overstappen

Ben je je aan het oriënteren op een andere energieleverancier voor je zakelijke stroom en gas? Met onze tips voor verstandig overstappen van zakelijke energieleverancier vertellen we je waar je op moet letten. Zo werkt overstappen bij ons:

  1. Je kiest je energieproduct en doet je aanvraag. Daarbij zie je direct je energieprijs per maand en jaar.

  2. Jij bepaalt op welke manier je betaalt en hoe je je facturen en post ontvangt.

  3. Binnen een week krijg je van ons een welkomstbrief. Daarin staat ook de door jou gekozen looptijd van je contract en het maandbedrag. We brengen ook je oude energieleverancier op de hoogte van je overstap. Wel zo gemakkelijk.

''Ik kreeg het advies om het klimaatbeheersysteem beter af te stemmen op het gebruik van mijn pand. Daarmee bespaar ik zo €4.000 per jaar.''

Tony van The Box in Apeldoorn

We helpen je graag

Als je als ondernemer vragen hebt over energie, dan denken we graag met je mee. Je kunt onze Ondernemersdesk bellen op werkdagen tussen 8:00 uur en 15:00 uur. Via WhatsApp zijn we bereikbaar tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Neem contact op

Deel deze pagina