1. Home
  2. De 6 services van Vattenfall
Meisje onder boom / Vattenfall energie

De 6 services van Vattenfall

Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een flinke ambitie. Maar we zetten graag een stap extra. Ook voor onze ZZP- en MKB-klanten. Daarom hebben we de 6 vertrouwde services.

Vrouw met thee in de natuur | Vattenfall Energie

1. Elk jaar voordeel als vaste klant, op weg naar fossielvrij leven

We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Als klant ben je samen met ons op weg naar dit doel. En dat belonen we. Bijvoorbeeld met Blijven Loont, een oplopende korting op de variabele leveringskosten van stroom tot 25%. Over de eerste 10.000 kWh die je afneemt. Want investeren in de toekomst, mag zich vandaag al uitbetalen.

Lees meer over Blijven Loont
Man en vrouw overleggen | Vattenfall Energie

2. Met het seintje een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

We denken actief met je mee en daarom krijg je van ons regelmatig een seintje. Daarmee check je eenvoudig of je termijnbedrag nog past bij je energieverbruik. Je kiest vervolgens zelf of je wat aanpast. Dat scheelt verrassingen op je jaarafrekening.

Lees meer over het seintje
Meisje met hond en windmolens | Vattenfall energie

3. Steeds meer schone energie uit zon, wind en water

Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een stevige ambitie. Om echt grote stappen te zetten moet er veel schone energie worden opgewekt. Energie uit wind, zon en water. Dus moet er gebouwd worden. En dat is wat wij doen. Zo bouwen wij bijvoorbeeld op dit moment het grootste windpark op zee ter wereld.

Lees meer over schone energie
Zakenvrouw draait thermostaat bedrijf laag | Vattenfall energie

4. Altijd inzicht in het verbruik, grip op de kosten van je bedrijf

Besparen begint met inzicht. Wij zorgen ervoor dat je inzicht hebt in het verbruik van je bedrijf. Via Mijn Vattenfall hou je dit heel makkelijk bij. Zo zie je meteen de resultaten van je besparingen.

Lees meer over Altijd inzicht
Man en vrouw tijdens energiescan | Vattenfall energie

5. Stap voor stap fossielvrij leven en duurzaam ondernemen

Fossielvrij leven en ondernemen is echt niet altijd een kwestie van grote investeringen. Met kleine stappen maak je vaak al een groot verschil. Wij helpen jou en je medewerkers op weg. Bijvoorbeeld met de energiescan. Een persoonlijk duurzaam advies op maat voor jouw onderneming. En ook onze tips zorgen voor slimme energiebesparingen.

Lees meer over Energie bespaartips
Zakenvrouw aan het netwerken | Vattenfall energie

6. Een e-factuur voor je energie, makkelijk en digitaal geregeld

Onze digitale facturen worden met E-Facturatie automatisch gekoppeld aan je boekhoudpakket. Wel zo makkelijk. Uiteraard ontvang je de factuur nog wel per e-mail. Je houdt dus wel het overzicht, maar hebt er geen omkijken meer naar. Zo houd je energie over voor andere zaken.

Lees meer over Energienota betalen