Bekijk onze instructievideo's van het HandelsPlatform Plus

Met ons HandelsPlatform Plus product kunt u inspelen op de ontwikkelingen op de energiemarkt, maar ook op de actuele energiebehoefte van uw bedrijf. Het in- en verkopen van energie doet u eenvoudig zelf op het handelsplatform, de online omgeving waarin u zelf al uw energiezaken regelt.

Bekijk de instructievideo's

Ons handelsplatform biedt naast de mogelijkheid om te in- en verkopen ook veel andere functionaliteiten. Zo kunt u zien welke blokken u al heeft ingekocht, tegen welke prijzen en welke termijnposities er nog open staan. Als u wilt weten hoe u dat doet, dan hebben wij een aantal interessante instructievideo’s voor u gemaakt. U vindt ze hier.

Klik op de onderwerpen om naar de bijhorende korte video te gaan:

Transacties uitvoeren

Om een transactie uit te voeren op het HandelsPlatform gaat u vanuit het centrale dashboard naar het item ‘Termijnmarkt’. Daar ziet u een overzicht van de reeds ingekochte of verkochte volumes per maand.

Transacties terugzien

U kunt eerdere inkopen op verschillende plaatsen in het HandelsPlatform terugvinden. Dat kan onder andere onder het item ‘Termijnmarkt’, als u kijkt bij ‘transacties’.

Financiële resultaten Elektriciteit

Nadat de levering of teruglevering heeft plaatsgevonden, wil u natuurlijk weten wat uw leverings- en/ of terugleverprijs was. Dat vindt u terug onder het item ‘Financiële resultaten’.

Financiële resultaten Gas

Onder het item ‘Financiële resultaten’ kunt u een overzicht vinden van uw inkoop van gas.

Marktprijzen

In het HandelsPlatform kunt u ook de prijsontwikkelingen op de energiemarkt volgen onder het item ‘Marktprijzen’.