1. Grootzakelijk
 2. Klantenservice
 3. Wijzigingen doorgeven
Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat uw bedrijfsgegevens bij ons kloppen. Gaat u verhuizen, verandert uw IBAN of zijn er andere administratieve wijzigingen die u aan ons wilt doorgeven? Laat het ons dan snel weten. Dan zorgen wij ervoor dat we u altijd met de juiste gegevens benaderen.

Hoe geeft u een wijziging door?

 1. Klik op de link van het formulier bij de wijziging die u aan ons wilt doorgeven. U komt terecht op de website van onze partner DocuSign (eu.docusign.net).

 2. Vul het formulier volledig in en plaats uw digitale handtekening.

 3. U ontvangt een bevestiging van uw wijziging per e-mail en we zorgen dat we uw gegevens zo snel mogelijk aanpassen in onze systemen.

Een verandering in uw bedrijfssituatie of verhuizing? Laat het ons weten

Als uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen of als u te maken krijgt met een overname van uw energiecontract(en) of -aansluitingen of met een bedrijfsbeëindiging, dan geeft u dit eenvoudig door via onze wijzigingsformulieren.

Uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen

Als uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen, dan kunt u de nieuwe aansluitings- en leveringsgegevens aan ons doorgeven via het wijzigingsformulier Verhuizing (via onze partner DocuSign).

Een ander bedrijf neemt al uw energiecontracten over

Als al uw lopende en toekomstige energiecontracten overgaan op een nieuwe partij dan geeft u dat door via het Wijzigingsformulier Overname Energiecontracten (via onze partner DocuSign)

Een ander bedrijf neemt één of meerdere energiecontracten over

Als één of meer energiecontracten worden overgenomen door een nieuwe partij én er blijft minimaal één contract op naam van uw bedrijf staan dan geeft u dit aan ons door via het Wijzigingsformulier Gedeeltelijke Overname Energiecontracten (via onze partner DocuSign)

Eén of meer aansluitingen uit één contract worden overgenomen door een nieuwe partij

Via het Wijzigingsformulier Overname aansluiting uit energiecontract (via onze partner DocuSign) geeft u eenvoudig aan ons door wanneer één of meerdere aansluitingen uit het contract worden overgenomen door een andere partij. Belangrijke voorwaarde is wel dat u minimaal één aansluiting houdt.

Bedrijfsbeëindiging op leveradres

Via het Wijzigingsformulier Bedrijfsbeëindiging (via onze partner DocuSign) geeft u aan dat u stopt met al uw bedrijfsactiviteiten en dat al uw energiecontracten beëindigd dienen te worden.

Uw contract opzeggen voor vrijheid en flexibiliteit

Wilt u bij een andere leverancier een contract afsluiten of gewoon 'vrij' zijn om opnieuw te kiezen? Laat het ons weten via dit opzegformulier (via onze partner DocuSign).

Een nieuwe IBAN of een andere administratieve wijziging? Geef het snel door

Een administratieve wijziging, zoals het wijzigen van uw IBAN gegevens of het doorgeven van een machtiging voor het opvragen en/of wijzigen van uw gegevens, geeft u eenvoudig door via onze wijzigingsformulieren.

U heeft een nieuw IBAN voor in- en/of uitgaande betalingen

Met het wijzigingsformulier IBAN incasso/excasso (via onze partner DocuSign) geeft u ons uw nieuwe betalingsgegevens door.

U heeft een nieuwe meter voor uw elektriciteits- of gasaansluiting

Heeft uw netbeheerder een zwaardere of lichtere meter voor elektriciteit of gas in uw bedrijf geïnstalleerd? Geef de nieuwe EAN-code dan graag aan ons door via het wijzigingsformulier Nieuwe aansluiting (via onze partner DocuSign).

U wilt iemand anders toestemming geven voor het regelen van uw energiezaken

Het is mogelijk om iemand te machtigen voor het opvragen en wijzigen van uw energiegegevens*. Met het machtigingsformulier (via onze partner DocuSign) geeft u aan ons door wie officieel contactpersoon wordt voor uw energie-aansluiting(en).

* Het gaat hoofdzakelijk om persoonsgegevens, financiële gegevens, verbruiksgegevens en contractgegevens.

Energiemeter die maar langzaam oploopt | Vattenfall Zakelijke Markt

Kunnen we u verder helpen?

Als u wilt, helpen we u bij het invullen van het wijzigingsformulier. U bereikt ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur.

 Bel 088 363 79 00

Waarom u goed zit bij Vattenfall

 • U kunt met al uw vragen terecht bij uw vaste contactpersoon
 • U krijgt een seintje én een oplossing bij afwijkend energieverbruik
 • Wij wijzen u op kansen in de markt en helpen u de juiste keuzes te maken
 • Wij zijn als koploper in de energietransitie uw partner in verduurzaming

Beste zakelijke dienstverlener in Energie

In de MT1000 van Management Team zijn wij voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste zakelijke dienstverlener' in Energie. Wij zijn er trots op dat we overall het hoogst scoren op:

 • Klantgerichtheid
 • Productleiderschap
 • Excellente uitvoering
 • Marktaandeel en aanbeveling