Blijven Loont, onze beloning voor vaste klanten

We belonen je omdat je bijdraagt aan onze ambitie: samen maken we fossielvrij leven binnen een generatie mogelijk. Dus krijg je van ons Blijven Loont.

Blijven Loont voor klanten die blijven

Blijven Loont is een oplopende korting op je variabele leveringskosten van stroom. Ben je al klant van ons en vraag je Blijven Loont aan? Dan start je zelfs met 10% korting en daarna loopt je korting elk jaar op met 5%. Tot een blijvend voordeel van 25%, zolang je klant blijft.

In de video zie je precies hoe het werkt. 

Video: Zo werkt je Blijven Loont-korting

Zo vraag je Blijven Loont-korting aan

Je voegt Blijven Loont gewoon toe aan je bestaande contract. Natuurlijk krijg je een bevestiging van je aanvraag. Zo weet je precies wanneer je Blijven Loont-korting ingaat en wat je nieuwe tarief is met je Blijven Loont-korting. De aanvraag is echt zo geregeld. 

Heb je stroom met gas of warmte, vraag dan Blijven Loont-korting aan. 

Blijven Loont-korting is tijdelijk niet aan te vragen

Goed om te weten

  • Je krijgt korting over de variabele leveringskosten van stroom per kWh. Niet op de vaste leveringskosten, btw en overheidsheffingen en netbeheerkosten.
  • We trekken de korting aan het eind van het jaar af van je variabele stroomkosten. Dat zie je op deze manier terug op je jaarafrekening:

    Blijven Loont op de jaarrekening
  • Je betaling gaat voortaan via automatische incasso.
  • Zeg je op en word je later weer klant, dan begin je opnieuw met 5% korting. Het loont dus om te blijven.
  • Je kunt geen gebruik maken van Blijven Loont als je al een andere korting op je contract ontvangt of als je een Modelcontract hebt.

Bekijk de aanvullende voorwaarden van Blijven Loont.

Elk jaar voordeel voor klanten die blijven

We waarderen klanten die bij ons blijven. Daar zetten we dus graag iets tegenover. Je krijgt altijd iets extra’s met de voordelen van Vattenfall. Er zit voor iedereen iets tussen, zoals korting op stroom of leuke cadeautjes. En hoe langer je klant blijft, hoe groter je voordeel.

Bekijk alle voordelen

Veelgestelde vragen Blijven Loont

Waar vind ik mijn persoonlijk aanbod van Blijven Loont?

Kom je in aanmerking voor Blijven Loont, dan zie je zodra je ingelogd bent in Mijn Vattenfall je persoonlijke Blijven Loont-aanbod. 

Bekijk direct je Blijven Loont-aanbod 

Hoe berekenen jullie de Blijven Loont-korting

Hoe hoog je korting is ligt aan je contract en aan hoe lang je al klant bent. In Mijn Vattenfall zie je de hoogte van de korting en vanaf welke datum je nog meer korting krijgt. Tot het maximum van 25% korting op je variabele stroomkosten.

Je termijnbedrag verandert niet meteen. Je ziet het totale bedrag aan korting terug op de jaarafrekening, onder 'Variabele kosten stroom'. Bij de jaarafrekening berekenen we je termijnbedrag opnieuw. 

Waarom krijg ik een nieuw contract?

Als je Blijven Loont-korting van ons krijgt, verandert je contract. Juridisch moet dat omdat de voorwaarden veranderen: je krijgt nu tenslotte doorlopend korting. Maar dat is dan ook het enige dat op je nieuwe contract veranderd is. Verder blijft het hetzelfde.

Waar kan ik mijn Blijven Loont-korting terugvinden?

We trekken de korting aan het eind van het jaar af van je variabele stroomkosten. Dat zie je op deze manier terug op je jaarafrekening:

Blijven Loont op de jaarrekening

Hoeveel korting je krijgt, zie je ook meteen op de eerste pagina van Mijn Vattenfall. En je ziet daar ook wanneer je korting weer stijgt.

Verhuist mijn Blijven Loont-korting mee als ik ga verhuizen?

Ja hoor. Net als je contracten verhuist je Blijven Loont-korting gewoon met je mee.

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Interessant artikel?