Blijven Loont, onze beloning voor vaste klanten

We belonen je met Blijven Loont. Eén van onze extra's voor klanten die bij ons blijven.

Blijven Loont voor klanten die blijven

Blijven Loont is een oplopende korting op variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt Blijven-Loont korting als je stroom én gas of stroom én warmte van ons afneemt. Heb je Blijven Loont, dan start je met 10% korting. Daarna loopt je korting elk jaar op met 5%. Tot een blijvend voordeel van 25%, zolang je klant blijft.

Elk jaar voordeel voor klanten die blijven

We waarderen klanten die bij ons blijven. Daar zetten we dus graag iets tegenover. Je krijgt altijd iets extra’s met de voordelen van Vattenfall. Er zit voor iedereen iets tussen, zoals korting op energiebesparende producten en leuke cadeautjes. Hoe langer je klant blijft, hoe groter je voordeel.

Bekijk jouw extra's

Goed om te weten

  • Je krijgt korting over de variabele leveringskosten van stroom per kWh. Niet op de vaste leveringskosten, btw en overheidsheffingen en netbeheerkosten.
  • We trekken de korting aan het eind van het jaar af van je variabele stroomkosten. Dat zie je op deze manier terug op je jaarafrekening:

    Blijven Loont op de jaarrekening
  • Je betaling gaat voortaan via automatische incasso.
  • Je kunt geen gebruik maken van Blijven Loont als je al een andere korting op je contract ontvangt of als je een Modelcontract hebt.

Bekijk de aanvullende voorwaarden van Blijven Loont.

Elk jaar voordeel voor klanten die blijven

We waarderen klanten die bij ons blijven. Daar zetten we dus graag iets tegenover. Je krijgt altijd iets extra’s met de voordelen van Vattenfall. Er zit voor iedereen iets tussen, zoals korting op energiebesparende producten of leuke cadeautjes. En hoe langer je klant blijft, hoe groter je voordeel.

Bekijk alle voordelen

Veelgestelde vragen Blijven Loont

Hoe berekenen jullie de Blijven Loont-korting

Hoe hoog je korting is ligt aan je contract en aan hoe lang je al klant bent. In Mijn Vattenfall zie je de hoogte van de korting en vanaf welke datum je nog meer korting krijgt. Tot het maximum van 25% korting op je variabele stroomkosten.

Je termijnbedrag verandert niet meteen. Je ziet het totale bedrag aan korting terug op de jaarafrekening, onder 'Variabele kosten stroom'. Bij de jaarafrekening berekenen we je termijnbedrag opnieuw. 

Waarom krijg ik een nieuw contract?

Als je Blijven Loont-korting van ons krijgt, verandert je contract. Juridisch moet dat omdat de voorwaarden veranderen: je krijgt nu tenslotte doorlopend korting. Maar dat is dan ook het enige dat op je nieuwe contract veranderd is. Verder blijft het hetzelfde.

Waar kan ik mijn Blijven Loont-korting terugvinden?

We trekken de korting aan het eind van het jaar af van je variabele stroomkosten. Dat zie je op deze manier terug op je jaarafrekening:

Blijven Loont op de jaarrekening

Hoeveel korting je krijgt, zie je ook meteen op de eerste pagina van Mijn Vattenfall. En je ziet daar ook wanneer je korting weer stijgt.

Verhuist mijn Blijven Loont-korting mee als ik ga verhuizen?

Ja hoor. Net als je contracten verhuist je Blijven Loont-korting gewoon met je mee. Voorwaarde is wel dat je ook op je nieuwe adres stroom en gas of stadswarmte van ons afneemt.