1. Thuis
  2. Zonnepanelen
  3. Zonnepanelen kopen in een compleet pakket

Onze zonnepanelen: set met alles erop en eraan

Wil je liever een zonnepanelenset dan losse panelen? Dat begrijpen we. Bij ons kan je zonnepanelen per set kopen. De kosten voor een set zonnepanelen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Lekker compleet dus. Kopen kan bij ons vanaf 6 zonnepanelen.

Gratis advies over de juiste zonnepanelenset

Als je een zonnepanelenset gaat kopen, doe dan eerst onze Dakcheck. Hiermee zie je allereerst of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Als dat zo is, krijg je een advies over hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Ook laten we zien hoeveel geld je gaat besparen op je energierekening. Na afronden van de check kan je direct een offerte aanvragen.

Daarom zonnepanelen in een set

Bij ons kan je rekenen op een pakket zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat alles netjes geïnstalleerd wordt. Dit doen we binnen één dag. Inclusief monteren en aansluiten. Moet je meterkast ook aangepast worden? Geen probleem, dan doen we dat direct. Wel zo handig.

Bij koop bieden we de keuze uit drie zonnepanelenpakketten in verschillende prijsklassen. In de tabel hieronder zie je welke pakketten we hebben. 

Onderstaande prijzen gelden voor plaatsing van een set zonnepanelen op een woning met schuin dak. Voor platte daken rekenen we een kleine toeslag.

Opbrengst per 10 zonnepanelen:

Je berekent de verwachte opbrengst van je zonnepanelen per jaar zo:
aantal zonnepanelen x vermogen per paneel per jaar x
0,85* x stroomprijs per kWh.

Bij 10 zonnepanelen met een vermogen van 400 Wattpiek en een stroomprijs van € 0,30 is dit:
10 x 400 x 0,85 x 0,30 = € 1020,-.
Natuurlijk kun je hier je eigen stroomtarief gebruiken.

*Dit getal gaat over de helling en de richting van je dak. Want deze hebben beide invloed op de opbrengst van je zonnepanelen. Milieu Centraal laat de opbrengst zien bij verschillende hellingen en richtingen, waarbij 100% de hoogste opbrengst is. Wij rekenen in ons rekenvoorbeeld met 85% (0,85).

De goedkoopste zonnepanelenset

Natuurlijk is het aantrekkelijk om voor de goedkoopste zonnepanelenset te gaan. Dat begrijpen we. Maar of een set zonnepanelen goedkoop is, hangt eigenlijk niet alleen van de zonnepanelen-setprijs af. Denk ook aan kwaliteit, opbrengst en levensduur. Ook vermogen is belangrijk. Zonnepanelen met veel vermogen in Wattpiek zijn vaak iets duurder, maar ze brengen ook meer op.

Zonnepanelenpakket met korting? Als klant betaal je minder

Voor klanten die nu zonnepanelen kopen hebben wij een mooie aanbieding. Als klant van Vattenfall krijg je namelijk € 100 korting op een set zonnepanelen bij een van onze partners. 

 

Set zonnepanelen kopen begint met een snelle check

Een zonnepanelenpakket kopen is sneller geregeld dan je denkt. De eerste stap? Via onze Dakcheck zie je snel of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. En hoeveel stroom je kan opwekken. Aan het einde van de check vraag met één klik een offerte aan.

Doe de Dakcheck

Deel deze pagina

Meer informatie over zonnepanelen