Blijven Loont

We geloven niet in veranderingen voor even. Wel in oplossingen die het verschil maken voor de lange termijn. Daarom belonen we klanten die ons steunen in ons doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Bijvoorbeeld met Blijven Loont. Eén van onze extra's voor klanten die bij ons blijven.

Blijven loont kan je niet meer aanvragen

Deze korting kon je aanvragen als je stroom én gas van ons afnam. Aardgas is een fossiele brandstof. En daar willen we nu juist vanaf. Daarom werken we aan een vervanger voor Blijven Loont. Waarbij het juist loont als je duurzame stappen zet. Heb je al Blijven Loont- korting, dan behoud je die natuurlijk.

Bekijk jouw extra's

Blijven Loont voor klanten die bij ons blijven

Blijven Loont is een oplopende korting op variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt Blijven-Loont korting als je stroom én gas of stroom én warmte van ons afneemt. Heb je Blijven Loont, dan start je met 10% korting. Daarna loopt je korting elk jaar op met 5%. Tot een blijvend voordeel van 25%, zolang je klant blijft.

Goed om te weten over Blijven Loont

  • Ben je klant, dan krijg je meteen 10% korting.
  • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van stroom. Tot een gebruik van 10.000 kWh. Je ziet de korting terug op de jaarafrekening. Je termijnbedrag verandert dus niet meteen. In Mijn Vattenfall zie je hoeveel korting je al hebt opgebouwd en wanneer je er weer 5% bij krijgt.
  • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen en netbeheerkosten.
  • Blijven Loont is niet mogelijk als je alleen stroom, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een kortingsactie, geld-terug-actie of cadeau-actie van Vattenfall of als je met acceptgiro betaalt.