Een Vattenfall storing komt natuurlijk nooit uit

Als je last hebt van een storing wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Bekijk wat je kunt doen in het geval van een stroomstoring of gasstoring. Ook als je een stadswarmte storing of storing van je huisbeveiliging hebt.

 

Je ziet hier ook of er een Mijn Vattenfall-storing of een Vattenfall app-storing is.

Stroom- of gasstoring Vattenfall

Heb je een stroom- of een gasstoring? Bel 0800 9009 (gratis) of kijk voor een overzicht van actuele storingen op gasenstroomstoringen.nl.

Vraag ook of je buren deze storing hebben. Dat helpt bij het oplossen.

Storing Stadswarmte of tapwater

Heb je stadswarmte en last van een storing? Met onze storingscheck zie je direct of er storingen of werkzaamheden bekend zijn. Zo niet, dan kun je de storing misschien zelf oplossen. Of bel gratis onze storingsdienst op 0800 0513.

Mijn Vattenfall en Energie-app

Geen storing Mijn Vattenfall, wel traag

Op dit moment bezoeken veel meer klanten Mijn Vattenfall. Hierdoor kan het inloggen of laden van een pagina langer duren dan je gewend bent. Probeer het eventueel op een ander moment nog een keer. 

Mijn Vattenfall is bereikbaar, alleen trager.

Inloggen Vattenfall Energie-app lukt niet

We hebben gemerkt dat het inloggen soms niet lukt. Dit proberen we zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je niet kunnen inloggen op onze app, dan adviseren we je om tijdelijk gebruik te maken van Mijn Vattenfall.

Storing cv-ketel

Soms kun je zelf de storing verhelpen. Bekijk deze tips. Misschien is daarmee de storing al verholpen. 

Toch een monteur nodig?

Dat kan. Bel dan onze Feenstra storingsdienst: 088 845 5000. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En we helpen je binnen een dag.

Storing huisbeveiliging

Bij storing van je alarmsysteem kun je dag en nacht terecht bij Feenstra Beveiliging: 088 66 60 666

Eerst wordt geprobeerd de storing telefonisch te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij je thuis om de storing te verhelpen.