Een (Mijn) Vattenfall storing komt natuurlijk nooit uit

Hier vind je de actuele Mijn Vattenfall storingen, Vattenfall storingsnummers en hulp bij het ontluchten van je cv-ketel. We helpen je graag.

Gas- of stroomstoring Vattenfall

Heb je een gas- of een stroomstoring? Bel 0800 9009 (gratis) of kijk voor een overzicht van actuele storingen op gasenstroomstoringen.nl

Voor een snelle oplossing is het handig als je weet of je buren ook last hebben van een storing in de levering van elektriciteit en gas.

Storing Stadsverwarming l Tapwater

Heb je stadswarmte en last van een storing? Met onze storingscheck zie je direct of er storingen of werkzaamheden bekend zijn. Zo niet, dan kun je de storing misschien zelf oplossen. Of bel gratis onze storingsdienst op 0800 0513.

Mijn Vattenfall storingen

  • Op dit moment zijn er geen Mijn Vattenfall storingen

Storing cv-ketel

Soms kun je zelf de storing verhelpen. Bekijk de tips. Misschien is daarmee de storing al verholpen. Fijn toch als je geen monteur nodig hebt?

Liever een monteur voor je cv-ketel?

Dat kan. Bel dan onze Feenstra storingsdienst: 088 845 5000. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En we helpen je binnen één dag.

Storing huisbeveiliging

Bij storing in je alarmsysteem kun je dag en nacht terecht bij Feenstra Beveiliging: 088 66 60 666

Eerst wordt geprobeerd de storing telefonisch te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij jou thuis om de storing te verhelpen.