Een Vattenfall storing komt natuurlijk nooit uit

Bekijk hier of er op dit moment een Mijn Vattenfall-storing of een Vattenfall app-storing is.

Of vind hier het nummer van de storingsdienst bij een gas- of stroomstoring, storing cv-ketel, storing van je stadswarmte of huisbeveiliging.

Geen storing Mijn Vattenfall, wel traag

Op dit moment bezoeken veel meer klanten Mijn Vattenfall. Hierdoor kan het zijn dat het inloggen of het laden van een pagina langer duurt dan je gewend bent. Probeer het eventueel op een ander moment nog een keer. 

Mijn Vattenfall is bereikbaar, alleen trager.

Geen storing Vattenfall app, maar hapert soms

De Energie-app wordt drukker bezocht dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat je er niet in komt. We adviseren je om het dan op een ander moment nog een keer te proberen. 

De app werkt, maar hapert af en toe. 

Gas- of stroomstoring Vattenfall

Heb je een gas- of een stroomstoring? Bel 0800 9009 (gratis) of kijk voor een overzicht van actuele storingen op gasenstroomstoringen.nl

Vraag ook of je buren deze storing hebben. Dat helpt bij het oplossen. 

Storing Stadswarmte of tapwater

Heb je stadswarmte en last van een storing? Met onze storingscheck zie je direct of er storingen of werkzaamheden bekend zijn. Zo niet, dan kun je de storing misschien zelf oplossen. Of bel gratis onze storingsdienst op 0800 0513.

Storing cv-ketel

Soms kun je zelf de storing verhelpen. Bekijk deze tips. Misschien is daarmee de storing al verholpen. 

Toch een monteur nodig?
Dat kan. Bel dan onze Feenstra storingsdienst: 088 845 5000. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En we helpen je binnen een dag.

Huisbeveiliging storing

Bij storing van je alarmsysteem kun je dag en nacht terecht bij Feenstra Beveiliging: 088 66 60 666

Eerst wordt geprobeerd de storing telefonisch te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij je thuis om de storing te verhelpen.