Een Vattenfall storing komt natuurlijk nooit uit

Als je last hebt van een storing wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. We helpen je hier graag bij. Bekijk wat je kunt doen om de storing op te lossen.

Voor elke Vattenfall storing een oplossing

Of je nu last hebt van een stroomstoring, een gasstoring of een stadswarmte- en tapwaterstoring, er is altijd een oplossing. Ook als je een last hebt van een cv-ketel- en huisbeveiliging storing. Soms kun je het zelf oplossen en soms is er toch hulp nodig.

Is er een Mijn Vattenfall-storing of een Vattenfall Energie-app storing, dan lees je hier wanneer het weer opgelost is. Of wat je in de tussentijd kan doen om het zelf op te lossen.

Stroom- of gasstoring Vattenfall

Heb je een stroom- of een gasstoring? Bel 0800 9009 (gratis) of kijk voor een overzicht van actuele storingen op gasenstroomstoringen.nl.

Vraag ook of je buren deze storing hebben. Dat helpt bij het oplossen.

Storing Stadswarmte of tapwater

Heb je stadswarmte en last van een storing? Met onze storingscheck zie je direct of er storingen of werkzaamheden bekend zijn. Zo niet, dan kun je de storing misschien zelf oplossen. Of bel gratis onze storingsdienst op 0800 0513.

Mijn Vattenfall en Energie-app

Geen storing Mijn Vattenfall, wel traag

Op dit moment bezoeken veel meer klanten Mijn Vattenfall. Hierdoor kan het inloggen of laden van een pagina langer duren dan je gewend bent. Probeer het eventueel op een ander moment nog een keer. 

Mijn Vattenfall is bereikbaar, alleen trager.

Inloggen Vattenfall Energie-app lukt niet

We hebben gemerkt dat het inloggen soms niet lukt. Dit proberen we zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je niet kunnen inloggen op onze app, dan adviseren we je om tijdelijk gebruik te maken van Mijn Vattenfall.

Storing cv-ketel

Soms kun je zelf de storing aan je ketel verhelpen. Bekijk deze tips. Misschien is daarmee de storing al verholpen. 

Toch een monteur voor je cv-ketel nodig?

Dat kan. Bel bij een cv-ketel storing onze Feenstra storingsdienst: 088 845 5000. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En we helpen je binnen een dag.

Storing huisbeveiliging

Bij een alarmsysteem storing kun je dag en nacht terecht bij Feenstra Beveiliging: 088 66 60 666

Eerst wordt geprobeerd de storing telefonisch te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij je thuis om de storing te verhelpen.