1. Home
  2. Kennis
  3. Vattenfall energie-actie

Vattenfall energie-actie: welke past bij jou?

Kies je voor Vattenfall energie mét een mooie actie? Bekijk welke energie-acties we hebben, welke actie goed bij je wensen past en sluit deze direct af. Welke actie geeft jou energie?

Energieadvies: stel zelf je energieproduct samen

Direct energie nodig? Bij ons is haastige spoed ook goed. Ga naar spoedaanvraag energie.

Stroom en gas

Stel zelf je stroom en gas samen

Duurzaam

Kies voor duurzame of gewone energie

Inzicht

Je krijgt direct inzicht in je kosten

Energie-acties voor iedereen

Natuurlijk ben je op zoek naar de aantrekkelijkste energie-acties. Energie-acties verschillen natuurlijk per moment en per energieleverancier. Bovenstaande Vattenfall energie-acties bieden voor iedereen wat moois. En ook belangrijk om te weten: wanneer je voor Vattenfall kiest, kies je voor goede service.

Stijging energietarieven

Op dit moment stijgen de energieprijzen flink. We snappen dat je wilt weten of je je contract aan moet passen. Ons advies is om op dit moment niets te doen. We leggen het je graag uit.

Lees verder

Actie van energieleverancier wanneer je overstapt

Als je wilt overstappen, verzorgen wij, net als veel andere energieleveranciers, een energie-actie bij je. Deze actie met overstap naar een andere energieleverancier is voor jou heel eenvoudig, want wij regelen de overstap en maken alles voor je in orde.

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Acties van energiebedrijven een slimme keuze voor jou?

Of acties van energiebedrijven aantrekkelijk zijn, hangt af van wat je persoonlijk belangrijk vindt. Per aanbieder zitten er namelijk geen verschillen in het gas en de stroom waarmee je jouw huis verwarmt en waarmee je jouw telefoon oplaadt. Als je naast een mooie energie-actie ook op zoek bent naar een leverancier die bij je past, is het slim om te letten op:

  • Kwaliteit van de klantenservice
  • Duurzaamheid
  • Verborgen kosten

Wanneer wil je overstappen?

Wil je weten wanneer je het beste kunt overstappen naar een andere energieleverancier? Als je contract afloopt, kun je overstappen naar een nieuwe energieleverancier wanneer je maar wilt. Dit hoeft dus niet aan het einde van het jaar. Veel mensen overwegen het overstappen als ze een mooi aanbod krijgen of een goede actie zien.

Deel deze pagina

Lees meer over energie