Visverwerkingsbedrijf Interfish profiteert van prijsdalingen

Met een vaste lage prijs voor energie, waarbij ze ook nog kan profiteren van prijsdalingen, heeft visverwerkingsbedrijf Interfish de zekerheid dat haar zeevis altijd goed gekoeld is tegen zo laag mogelijke kosten.

Meer grip op de energiekosten

De zekerheid van een lage prijs voor energie

De directeur van Interfish, Henk van der Deijl, verwacht van een energieleverancier dat ze een partner is die niet alleen zekerheid biedt, maar ook verder kijkt en proactief handelt. Interfish is al 40 jaar klant bij Vattenfall. En zeer tevreden.

Naast de zekerheid van de levering van elektriciteit voor de ijsmachines, wilde Interfish ook de zekerheid van een lage prijs voor energie. We gingen samen met Interfish op zoek naar een oplossing.

logo interfish

In IJmuiden, dichtbij de visveiling, is zeevisgroothandel Interfish gevestigd. Vers gevangen schol, tong en andere Noordzeevis wordt door Interfish geïmporteerd, verwerkt en doorverkocht aan groothandels en supermarkten door heel Europa. 

Het familiebedrijf startte in 1976 en is onder de bezielende leiding van de familie Van der Deijl uitgegroeid tot een succesvolle onderneming, waar kwaliteit, hygiëne en persoonlijke relaties voorop staan.

Verse vis altijd goed gekoeld tegen een lage prijs

Interfish behandelt haar klanten als partners en verwacht dat ook van haar leveranciers. Betrouwbaarheid, zekerheid en gemak staan voorop. Bekijk de video over de samenwerking met Vattenfall.

Wesley van der Deijl

Wesley van der Deijl

Interfish over de samenwerking met Vattenfall

Zeevisgroothandel Interfish, gevestigd in IJmuiden, verwacht van haar energieleverancier dat ze een partner is die niet alleen zekerheid biedt, maar ook verder kijkt en proactief handelt. Daarom is Vattenfall al veertig jaar de energieleverancier voor Interfish.

Lagere energiekosten en verduurzamen

Grip op de energiekosten met HerPrijs

Interfish koos voor HerPrijs. Daarmee is zij verzekerd van een vaste lage prijs voor energie met de mogelijkheid om te profiteren van prijsdalingen. Wanneer de marktprijzen stijgen, verandert er helemaal niets. Maar zodra de marktprijzen dalen, nemen wij contact op met de visgroothandel op. Op dat moment kan het bedrijf het contract verlengen tegen een lagere energieprijs.

Zo houdt Interfish grip op haar kosten en heeft ze de zekerheid van een vaste lage prijs.

Blijven zoeken naar duurzame oplossingen

Bij Interfish streven ze ernaar om investeringen zo energievriendelijk mogelijk te doen. Bij vervanging van de apparatuur toetsen ze daarom eerst het energieverbruik en gaan vervolgens op zoek naar duurzame oplossingen.

Van der Deijl: "Deze manier van ondernemen is niet alleen goed voor ons bedrijf, maar zo dragen we ook ons steentje bij aan de verdere verduurzaming van onze samenleving."

Bij een prijsdaling kregen we via e-mail het nieuwe contract toegestuurd dat we gelijk digitaal konden ondertekenen. Met een paar muisklikken was het zo geregeld. 

Wesley van der Deijl, Controller bij Interfish
De Markt Expertise Desk staat voor u klaar!

De Markt Expertise Desk staat voor u klaar!

We helpen u graag met al uw vragen over energie-inkoop, zonne- en windenergie en warmte. We zijn bereikbaar op 020 892 01 80 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur).

Meer voorbeelden uit de praktijk

  • Zelf energie opwekken met duurzame zonnepanelen bij NorthSeafood

    Lees verder
  • Tuinder Greenbrothers beheerst de energiekosten optimaal

    Lees verder
  • Filmmore bespaart door kritische energie-inkoop

    Lees verder