Glaspunt, partner in glasisolatie

Voor glasvervanging werken we samen met Glaspunt. De glasexperts geven vrijblijvend advies en staan klaar voor al je vragen over isolatieglas. Neem dus gerust contact op via het formulier hieronder. Bijkomend voordeel: als klant van Vattenfall krijg je 5% korting op de aanschaf en installatie.

5% korting op glasisolatie bij Glaspunt

Sinds 2019 werken we samen met Glaspunt. Zij zijn expert in het plaatsen van nieuwe ramen. Je kunt bij hen terecht voor vrijblijvend advies en een offerte.

Met ruim 35 jaar ervaring en een goede reputatie. En speciaal voor klanten van Vattenfall: 5% korting op de aanschaf en installatie. 

Vraag advies aan

Soorten isolatieglas

HR++ glas

HR++ glas

Heb je enkel- of dubbelglas en zijn je kozijnen nog goed? Vervang je ramen dan door glas met de hoogste isolatiewaarde: voor bestaande kozijnen is dat HR++ glas. Check wel eerst of dit in je huidige kozijnen past. (Bron: Milieu Centraal)

Meer over HR++ glas

Driedubbelglas

Driedubbelglas

Zijn je kozijnen binnen 10 jaar aan vervanging toe? Kies dan voor driedubbelglas met nieuwe, isolerende kozijnen. Dan heb je in één keer de beste isolatie voor jouw ramen. (Bron: Milieu Centraal)

Meer over driedubbelglas

Neem contact op met Glaspunt

Vul je gegevens in voor vrijblijvend advies of een offerte.

Glaspunt: expert in isolatieglas

In alle provincies een Glaspunt

Korting voor klanten van Vattenfall

Waardering van gemiddeld 9,2 (Feedback Company)

Al ons glas vervangen met HR++ glas. Onze energierekening is meteen al lager. Super blij mee!

Klantreview over Glaspunt, 2023