Bedankt voor je aanvraag

We gaan meteen voor je aan de slag. 

Gefeliciteerd! Met zonnepanelen kan je zelf groene stroom opwekken én je bespaart op je energiekosten (bron: Milieu Centraal).

Op deze pagina lees je wat er precies gaat gebeuren tot de zonnepanelen gebruiksklaar op je dak liggen. Ook vind je nog wat handige tips voor je zonnepanelen.

Dit zijn de vervolgstappen

  1. Je ontvangt een bevestiging van je offerte-aanvraag per e-mail.

  2. Onze adviseurs bellen je om de specifieke situatie op jouw dak, de plaatsing van zonnepanelen en de stroomvoorziening te bespreken.

  3. Je adviseur maakt je offerte op maat, op basis van de door jou doorgegeven informatie én luchtfoto’s van je huis.

  4. Je ontvangt de offerte en neemt deze telefonisch met je adviseur door.

  5. Ga je akkoord, dan nemen we contact op voor de installatie. Het installeren en plaatsen van je zonnepanelen is meestal binnen 1 dag klaar. Onze monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan je groepenkast nodig? Ook dat doen ze direct, zonder aparte afspraak. 

Bekijk je opwek en teruglevering

Met de Energie-app heb je altijd en overal inzicht in de prestaties van je zonnepanelen. Je ziet in één oogopslag wat je verbruikt en wat je weer teruglevert aan het net.

Samen in zonnepanelen

Meerdere partners

Wij werken samen met meerdere zonnepartners. Zo kunnen we de vraag naar zonnepanelen beter aan. Ook komen hierdoor meer soorten daken in aanmerking voor zonnepanelen.

Op dit moment hebben we twee landelijke partners: Feenstra en Solease, en twee regionale partners: Niyata en BESPAAR op je huis

De voordelen op een rij:

  • Je wordt sneller geholpen
  • Je krijgt advies van de juiste specialist
  • Je kiest zelf of je zonnepanelen koopt of huurt

We koppelen je aan de partij die het beste past bij je dak en je wensen.

Ervaring en kwaliteit

Wij werken alleen samen met vertrouwde en ervaren installateurs. Je bent bij ons dus altijd zeker van goede zonnepanelen, ruime garanties en professionele service.

Lees verder over dit onderwerp