Bedankt voor je aanvraag

We hebben je aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag. Je vindt alle gegevens in de e-mail die je dadelijk krijgt.

Op dit moment is er heel veel interesse in zonnepanelen. Daardoor zijn de doorlooptijden langer dan je van ons gewend bent. We vinden dit heel vervelend, maar vragen om je geduld. We werken er aan om binnen twee weken contact met je op te nemen.

Bekijk hieronder wat de volgende stappen zijn. Of lees meer over onze ambitie om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken.

Fossielvrij leven

Dit zijn de vervolgstappen

  1. Je ontvangt een bevestiging van je offerte-aanvraag per e-mail

  2. Onze adviseurs van Feenstra bellen je om de specifieke situatie op jouw dak, de plaatsing van zonnepanelen en de stroomvoorziening te bespreken

  3. Je adviseur maakt je offerte op maat, met jouw informatie én luchtfoto’s van je huis met speciale software

  4. Je ontvangt de offerte en neemt deze telefonisch met je adviseur door

  5. Ben je akkoord, dan nemen we contact op voor de installatie. Het installeren en plaatsen is meestal binnen 1 dag klaar en onze monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan je groepenkast nodig? Dan doen ze dat direct, zonder aparte afspraak

Helder inzicht in opbrengst en teruglevering

Met de Energie-app heb je altijd en overal inzicht in de prestaties van je zonnepanelen. Je ziet in één oogopslag wat je verbruikt en wat je weer teruglevert aan het net.

Lees verder over dit onderwerp