Je kunt met je vragen altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Sterker nog: je doet ons hier een groot plezier mee. Want wij zijn er voor jou. Dus zorgen we ervoor dat alles duidelijk is. Zodat je zeker weet dat jouw energie goed geregeld is. En als er toch een keer iets misgaat, dan lossen we het op. Altijd.

Hoe neem je contact met ons op?

Fijn dat je contact zoekt met Vattenfall, je bent bij ons in goede handen. Onze Ondernemersdesk zit voor je klaar. We helpen je via Mijn Vattenfall, op social media of telefonisch. Bij vragen luisteren we en komen samen met jou tot een goede oplossing.

Je regelt veel zelf in Mijn Vattenfall

Snel en makkelijk. Dan heb je ons misschien niet eens nodig. Nog geen Mijn Vattenfall? Aanmelden is zo geregeld.

Naar Mijn Vattenfall

Bel ons gerust

telefoon  Je bereikt ons op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255.

Bel ons als je er zeker van wilt zijn dat je nog goed zit

Jouw energie is bij ons al goed geregeld, maar we kijken graag samen met jou of het nóg beter kan. Zo bespaar je mogelijk energiekosten en weet je zeker dat je goed zit. Je kunt daarom altijd terecht bij onze Ondernemersdesk. Voor een ContractCheck, een termijnbedragadvies en alle overige vragen over energie.

We zijn er ook op social media

We zijn ook bereikbaar via social media. Stel je vraag aan ons webcare team. Wij zijn er voor je op werkdagen van 8.00-21.00 uur.

Ben je niet tevreden over de oplossing voor je klacht?

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Kom je er niet uit met onze Ondernemersdesk?  Meld je klacht aan ons managementteam Klantenservice. We horen graag wat er is misgegaan en wat je van ons verwacht. Binnen vijf werkdagen na ontvangst van je brief, nemen wij contact met je op. Samen komen we vast alsnog tot een goede oplossing. Ons adres: Management Vattenfall Klantenservice, Klachtbehandeling PAC 1RA1261, Postbus 41920, 1009 DC Amsterdam. Komen we er toch niet uit, dan kun je De Geschillencommissie inschakelen voor verdere behandeling van de klacht.

Overige informatie

Ga naar onze voorwaarden

Ga naar ons privacy statement

Wil je geen reclame van ons ontvangen?

Interessant artikel?