1. MKB
 2. Bedrijfsbeveiliging
 3. Voordelen van camerabeveiliging in je winkel of bedrijf

Voordelen van camerabeveiliging in je winkel of bedrijf

Met een beveiligingscamera en alarmsysteem is je zaak beter beschermd tegen inbraak. Bekijk de voordelen en de verschillende mogelijkheden. Of laat je adviseren door een expert van onze partner Feenstra.

Voordelen van een beveiligingssysteem

 • Je krijgt dekking of korting bij verzekeringsmaatschappijen
  Sluit je een bedrijfsverzekeringen af, dan heb je te maken met een aantal eisen waaraan je bedrijfspand moet voldoen. Sommige maatschappijen geven korting als je aan bepaalde eisen voldoet.

 • Je houdt overzicht op afstand
  Als je kiest voor een systeem met camera’s,  houd je zicht op de zaak op elk moment. Je kunt de kassa in de gaten houden, de voorraad en of er misschien iemand moet bijspringen bij drukte. In verband met de privacy regels, is het belangrijk dat je de medewerkers inlicht over de camera’s. 

 • Je voelt je veiliger
  Je bent niet 24/7 op de zaak. Ook voor je medewerkers en gasten is het fijn om te weten dat je direct de hulpdiensten waarschuwt als zij de paniekknop indrukken of het alarm afgaat.

 • Je hebt camerabeelden voor onderzoek
  Als er een keer echt wat gebeurt, heb je altijd camerabeelden waarmee je de politie helpt. Zo ben je niet afhankelijk van je eigen herinnering of van een medewerker. Het beste werkt een camerasysteem in combinatie met een alarm. Er zijn zelfs systemen die beginnen met streamen van live-beelden zodra het alarm afgaat. 

Zo beveilig je je bedrijf

 • Zorg voor goed hang- en sluitwerk
 • Ruim post op en sluit alle ramen en deuren als je er niet bent
 • Installeer een duidelijk zichtbaar elektronisch alarm en/of camerasysteem

Investeren of huren

Een beveiligingssysteem heeft dus verschillende voordelen. Maar het installeren kost veel geld. Laat je daarom goed adviseren. De beveiligingsexperts van Feenstra helpen je daar graag bij. Sinds 2001 is Feenstra onderdeel van Vattenfall. Wil je liever geen groot bedrag in één keer uitgeven? Dan kun je de apparatuur ook huren.

Interessant artikel?

Zo zijn wij je zakelijk van dienst