1. Thuis
  2. Klantenservice
  3. Spoed energie aansluiten zonder borg

Spoedaansluiting zonder borg, voor klanten onder bewindvoering

Niet iedereen regelt zijn of haar energiezaken even eenvoudig. We begrijpen dat het kan gebeuren dat je met spoed een aansluiting zonder borg nodig hebt. Ook daar hebben we een oplossing voor.

Spoedaansluiting energie zonder borg

Wij begrijpen dat het kan gebeuren dat je door bijzondere omstandigheden je financiële zaken (tijdelijk) niet meer kan regelen. En dat dit nare gevolgen kan hebben. Daarom doen we het anders. Voortaan werken we samen met financieel hulpverleners. Via een financieel hulpverlener kunnen we met spoed energie aansluiten zonder borg. We lichten het toe.

Spoedaanmelding via verlicht online

Je financieel hulpverlener regelt het via Verlicht Online. Doet je hulpverlener een aanvraag, dan:

  • Betaal je geen waarborgsom
  • Krijg je advies over aanpassing van je termijnbedrag
  • Heb je een soepele betalingsregeling
  • En een gunstig energietarief

Onderbewindstelling aanvragen voor een spoedaanvraag energie zonder borg

Een verzoek tot onderbewindstelling vraag je aan bij de kantonrechter in je rechtsgebied. Op rechtspraak.nl vind je meer informatie en het aanvraagformulier. Ook kunnen we helpen met het opstarten van een schuldhulptraject. Op de pagina Betalingsregeling lichten we dit toe. 

Betalingsregeling

Een brief over afsluiten van je stroom of gas aansluiting?

Natuurlijk schrik je als je een brief ontvangt van de netbeheerder over afsluiten van je stroom of gasaansluiting. Het kan zijn dat je jouw financiële zaken tijdelijk niet kunt regelen. Dat kan iedereen gebeuren. 

Heb je een financieel hulpverlener en werkt deze al met ons samen? Dan kan je financieel hulpverlener een spoedaanvraag energie zonder borg voor je aanvragen. 

Lees meer over: