De 6 services van Vattenfall

Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een flinke ambitie. Maar we zetten graag een stap extra. Ook voor onze klanten. Daarom hebben we de 6 vertrouwde services.

 • Elk jaar voordeel als vaste klant, op weg naar fossielvrij leven

  We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Als klant ben je samen met ons op weg naar dit doel. En dat belonen we. Bijvoorbeeld met Blijven Loont, een oplopende korting op de variabele leveringskosten van stroom tot 25%. En ook met Exclusief: sparen voor leuke uitjes met het hele gezin en duurzame producten. Want investeren in de toekomst, mag zich vandaag al uitbetalen.

  1
 • Met het seintje een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

  We denken actief met je mee en daarom krijg je van ons regelmatig een seintje. Daarmee check je eenvoudig of je termijnbedrag nog past bij je energieverbruik. Je kiest vervolgens zelf of je wat aanpast. Dat scheelt verrassingen op je jaarafrekening.

  2
 • Steeds meer schone energie uit zon, wind en water

  Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een stevige ambitie. Om echt grote stappen te zetten moet er veel schone energie worden opgewekt. Energie uit wind, zon en water. Dus moet er gebouwd worden. En dat is wat wij doen. Zo bouwen wij bijvoorbeeld op dit moment het grootste windpark op zee ter wereld.

  3
 • Altijd inzicht in je persoonlijk verbruik

  Besparen begint met inzicht. Wij zorgen ervoor dat je inzicht hebt in je verbruik. Via de Energie app en Mijn Vattenfall hou je dit heel makkelijk bij. Zo zie je meteen de resultaten van je besparingen.

   
  4
 • Stap voor stap fossielvrij leven en energie besparen

  Met kleine stappen maak je vaak al een groot verschil. En wij helpen je. Bijvoorbeeld met de energiescan. Eén van onze experts kijkt via je smartphone mee naar jouw situatie thuis en vertelt meteen hoe je een duurzamer huis kan krijgen. En ook onze tips zorgen voor slimme energiebesparingen in huis.

  5
 • Zelf aan het stuur van je betalingen, wat en wanneer je betaalt kies je zelf

  Bij ons zit je zelf aan het stuur van je betalingen. Jij bepaalt de hoogte van je termijnbedrag en op welke dag van de maand je dit betaalt. Wij stellen je een bedrag voor op basis van je verbruik en onze ervaring. Denk je dat je minder of meer gaat verbruiken? Dan pas je het termijnbedrag eenvoudig aan. Zo heb je zelf grip op de zaak.

  6

De 6 services van Vattenfall

6