Werken aan het warmtenet

Bij de aanleg of het onderhoud van een warmtenet kun je tijdelijk overlast ervaren. Bijvoorbeeld omdat de straat open moet en je daarom moet omrijden. Of doordat er geluid wordt gemaakt bij de werkzaamheden. Hieronder vind je een overzicht van alle grotere projecten.

Warmtewerken Amsterdam-Noord

We zijn bezig met voorbereidingen voor de bouw van een hulpwarmtecentrale in Amsterdam-Noord. Op de planning staat dat dit project in 2026 is afgerond.

Warmtewerken Noord

Warmtewerken Amsterdam-Zuidoost

De kwaliteit van een bestaande warmtetransportleiding in Amsterdam-Zuidoost is niet meer goed genoeg. Daarom is het tijd voor vervanging. We zijn aan de slag van maart 2023 tot en met oktober 2024.

Warmtewerken Zuidoost

Warmtewerken Leiden

Vattenfall gaat warmte afkomstig uit de Rotterdamse havens leveren aan het warmtenet in de Leidse regio. De warmte komt via de WarmtelinQ naar Leiden naar de klanten. Hiervoor bouwt Vattenfall een piek- en back-upinstallatie (P&BU) in Leiden.

Warmtewerken Leiden

Warmtewerken Nijmegen - Hof van Holland

Vanaf 2021 werken we aan de aansluiting van 3.500 woningen in Nijmegen Waalsprong, project Hof van Holland. Onze werkzaamheden vinden plaats bij de Oversteekbrug en Fort Beneden Lent.

Warmtewerken Hof van Holland