Vattenfall Verlicht Online

Meer grip op de energiezaken van jouw cliënten? Met Vattenfall Verlicht Online heb je beter zicht op alle gegevens van jouw cliënten én kun je direct wijzigingen doen. Zo heb je één plek voor alle energiezaken.

Wat kun je straks zelf?

  • Cliënten aanmelden;
  • Facturen inzien; 
  • Een betaalafspraak maken, indien direct nodig;
  • Wijzigingen doorgeven, zoals een verhuizing;
  • Notificatie als een cliënt meer verbruikt en daardoor zou moeten bijbetalen op de jaarafrekening.

Alles om je zo goed mogelijk grip te geven op de energiezaken van jouw cliënten. 

Nog heel even wachten

Eind 2019 hebben we dit idee al met een aantal bewindvoerders gedeeld. De komende weken gaan we werken aan het realiseren hiervan, zodat we deze tool het derde kwartaal van dit jaar kunnen opleveren. Hierbij zullen we jou weer als klankbord gebruiken met als uiteindelijk doel een online dashboard waarmee we het allemaal net iets makkelijker voor je maken.


Cliƫnt aanmelden of gegevens wijzigen?

Je kunt hieronder het contactformulier Verlicht invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook het aanmelden van nieuwe cliënten is zo gedaan.  


Verlicht formulier

Onze samenwerking draagt bij aan onze missie

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Om in die missie te slagen, werken we met zoveel mogelijk partners samen, binnen en buiten de energiebranche. Die samenwerking kan er op allerlei manieren uitzien, als die maar aan onze twee eisen voldoet: de samenwerking draagt bij aan onze missie en maakt onze klanten blij.

Meer voor bewindvoerders