1. MKB
  2. Klantenservice
  3. Geldfit zakelijk

Geldfit Zakelijk biedt hulp als betalen niet gaat

De energieprijzen zijn ongekend hoog. Vaak kun je deze kosten niet direct doorberekenen aan je klanten. Dat kan ervoor zorgen dat de energierekening onbetaalbaar wordt. In dat geval kan Geldfit Zakelijk je verder helpen. Met hun online test weet je binnen 2 minuten hoe je er voorstaat en waar je terechtkunt voor verdere hulp. 

Geldfit helpt je verder

Ruim 60% van alle bedrijven kan de gestegen kosten niet of nauwelijks doorberekenen. De nasleep van eerdere crises en het tekort aan grondstoffen en personeel komen daar nog eens bovenop. Als betalen daardoor niet meer gaat, helpen we je graag verder.  

Met de online test van Geldfit Zakelijk ontdek je binnen twee minuten hoe je er voorstaat. Zonder dat je daar je hele boekhouding voor op tafel hoeft te leggen. En je ziet meteen waar je terecht kunt voor hulp bij jou in de buurt. Vaak kan er meer dan je denkt. 

Zo werkt het

  • Ga naar Geldfit Zakelijk 
  • Doe de test, dit kost je twee minuten
  • Zie hoe je bedrijf er financieel voorstaat en waar je als het nodig is terecht kunt voor hulp
Doe de test

Mijn financiële buffer raakte op en ik had geen plan B. Een gesprek met de gemeente bracht mij weer in beweging.

Mark, yogaleraar

Je energie-administratie regelen zoals jij het wilt

Bij ons kies je zelf je betaalwijze, betaaldatum en hoe je onze facturen ontvangt. Een e-factuur meteen in je boekhoudpakket? Of één incassodatum voor al je vestigingen? We regelen het zoals je het handig vindt. 

Zo loopt het soepel

Meer over facturen en betalen