1. MKB
  2. Klantenservice
  3. Geldfit zakelijk

Geldzorgen? De eerste stap helpt je verder.

Als betalen even niet lukt zoeken we altijd samen naar een oplossing. Maar gaat het om meer dan alleen de energierekening, dan helpen we je graag nog een stap verder. Met Geldfit Zakelijk ontdek je hoe je bedrijf er financieel voorstaat. En waar je terecht kunt voor hulp. Want door op tijd door te pakken voorkom je grotere schulden en zorg je dat je bedrijf financieel gezond blijft. De eerste stap helpt je verder. 

Overzicht en hulp

Het afbouwen van de noodmaatregelen kan leiden tot extra geldzorgen na een toch al moeilijk jaar. Dan is het belangrijk om overzicht houden en op tijd hulp in te schakelen. Met de online test van Geldfit Zakelijk ontdek je binnen twee minuten hoe je er financieel voorstaat. Zonder dat je daar je hele boekhouding voor op tafel hoeft te leggen. En je ziet meteen wie je kunnen helpen. Vaak kan er meer dan je denkt. 

Mijn financiële buffer raakte op en ik had geen plan B. Een gesprek met de gemeente bracht mij weer in beweging.

Mark, yogaleraar

Zo werkt het

  • Ga naar Geldfit Zakelijk 
  • Doe de test, dit kost je twee minuten
  • Zie hoe je bedrijf er financieel voorstaat en waar je als het nodig is terecht kunt voor hulp
Doe de test

Je energie administratie regelen zoals je wilt

Bij ons kies je zelf je betaalwijze, betaaldatum en hoe je onze facturen ontvangt. Een e-factuur meteen in je boekhoudpakket? Of één incassodatum voor al je vestigingen? We regelen het zoals je het handig vindt. 

Gewoon goed geregeld

Meer over facturen en betalen