1. MKB
  2. Klantenservice MKB
  3. Factuur downloaden

Vattenfall factuur downloaden

Regelmatig bellen klanten ons om te vragen naar een kopie van de termijnfactuur.  Dat vonden we niet klantvriendelijk. Dus hebben we het veranderd. Daarom kun je voortaan zelf eenvoudig je factuur downloaden in Mijn Vattenfall.

Je factuur downloaden in Mijn Vattenfall

Termijnfacturen staan als PDF voor je klaar in Mijn Vattenfall. Wil je bijvoorbeeld voor de belastingdienst je factuur downloaden, dan regel je dat voortaan eenvoudig zelf. Termijnfactuur downloaden

Btw-notatie aangepast

Sinds de invoering van het prijsplafond, kwam de btw van de termijnfactuur niet meer overeen met het totaalbedrag van de factuur. Op het prijsplafond is namelijk geen btw van toepassing.

Dit hadden wij niet duidelijk aangegeven op onze termijnfactuur. We kregen er veel vragen over. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en we hebben onze termijnfactuur aangepast.

Je ontvangt nu je termijnfactuur met deze opbouw: 

Meer weten over het prijsplafond

Aanmelden Mijn Vattenfall is zo geregeld

We zorgen ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je gegevens. Daarom is Mijn Vattenfall goed beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

  1. Noteer je klantnummer; dit staat op je bankafschrift of jaarafrekening.

  2. Ga naar Aanmelden Mijn Vattenfall en vul je gegevens in. Het vinkje bij digitale post is al voor je ingevuld.

  3. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een link waarmee je Mijn Vattenfall activeert.   

     

     

Je factuur ook in je boekhoudpakket?

Met e-facturatie verschijnt je termijnfactuur elke maand automatisch in je boekhoudpakket. E-facturatie activeer je zelf in Mijn Vattenfall.

Je blijft de factuur ook op de gebruikelijke manier ontvangen.

E-facturatie aanzetten

Je energie-administratie regelen zoals jij het wilt

Bij ons kies je zelf je betaalwijze, betaaldatum en hoe je onze facturen ontvangt. Een e-factuur meteen in je boekhoudpakket? Of één incassodatum voor al je vestigingen? We regelen het zoals je het handig vindt. 

Zo loopt het soepel