Energieadvies voor ondernemers in het mkb

Zoek je energieadvies voor je onderneming in het mkb om te besparen op de kosten? Het begint allemaal met zicht krijgen op je verbruik. Daarna kun je passend advies vragen om kosten te besparen. Of om te verduurzamen. En die twee gaan ook nog eens heel goed samen.

Besparen begint met inzicht in je verbruik

De MKB VerbruiksVergelijker vergelijkt het energieverbruik van jouw bedrijf met dat van je branchegenoten. Wat denk je: loop je voorop of kun je nog winst behalen? Vergelijk je energieverbruik en ontdek hoe je kunt besparen.

Doe de MKB VerbruiksVergelijker

Tips en oplossingen om te besparen op je energiekosten

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Zelf energie opwekken voor je onderneming? Zonnepanelen bieden een hoop voordelen: ze zijn duurzaam, je krijgt belastingvoordeel en je verdient ze in 7 tot 8 jaar terug. We helpen je graag met het opwekken van zonne-energie.

Bespaar op kosten door je pand te isoleren

In een goed geïsoleerd bedrijfspand blijft warmte binnen en kou buiten. En dat scheelt op je energierekening. Je kunt verschillende onderdelen isoleren, zoals de vloer, het dak, de muren. Lees hoe wij je daarbij helpen.

Verlaag kosten met ledverlichting

De juiste verlichting in je zaak doet wonderen. Voor de sfeer, veiligheid, het comfort én voor je energierekening. De lichtspecialisten van onze partner LuxImprove adviseren je er graag over.

Het laatste nieuws

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in de energiemarkt. Met een update over de prijsontwikkeling en een toelichting op de compensatieregelingen. Lees hier het laatste nieuws en wat dit voor jou betekent. 

Blijf up-to-date

Ons doel: fossielvrij leven mogelijk maken

Ons doel is duidelijk: fossielvrij leven binnen één generatie. Om dat te bereiken, kijken we verder dan het opwekken van groene energie. Want er is veel meer verandering nodig. In het verkeer, in fabrieken en thuis. Bij het rijden, produceren en verwarmen. Daarom werken we graag samen. Want onze ambitie brengt ons verder, maar zonder jou zijn we nergens. 

Vrouw achter laptop in thuiskantoor op zoek naar energieadvies voor zzp'ers

Energieadvies voor zzp'ers

Minder energie verbruiken met je bedrijf als zzp’er? Ook dan helpen we je. Met energieadvies, oplossingen en verhalen van anderen.

Deel deze pagina