1. Thuis
 2. Klantenservice
 3. Machtigen contactpersoon

Contactpersoon machtigen om je energiezaken te regelen

Als het nodig is dat iemand anders je energiezaken regelt, dan kun je iemand machtigen als contactpersoon. Deze contactpersoon kan dan namens jou alles rondom je energie-aansluiting met ons regelen. Wil je iemand machtigen, vul dan samen met de contactpersoon het machtigingsformulier in.

Wij beschermen je persoonsgegevens

We hechten veel waarde aan de bescherming van je persoonlijke gegevens. We zijn door de Algemene Verordening Gegevensbescherming verplicht om vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. Om die reden zullen onze mensen altijd een paar controlevragen stellen als je gemachtigde contactpersoon met ons belt.

Iemand machtigen voor jouw energiezaken?

Als je iemand machtigt voor je energiezaken, zien onze mensen hem of haar als je officiële contactpersoon. Je contactpersoon kan dan alles regelen rondom je energie-aansluiting. We zorgen ervoor dat de gemachtigde voortaan alle informatie krijgt en je gegevens mag aanpassen.

Download het machtigingsformulier

Zo werkt het machtigingsformulier

 1. Download en print het machtigingsformulier

 2. Vul het formulier in

 3. Jij en degene die je machtigt ondertekenen allebei het ingevulde formulier

 4. Voeg een kopie van je bankpas of bankafschrijft toe. Doe dit ook voor degene die je hebt gemachtigd om je energiezaken te regelen.

  Zorg ervoor dat op de kopie van je geldige bankpas de datum goed leesbaar is. Stuur je een kopie van je bankafschrift, dan mag deze niet ouder zijn dan 3 maanden.

  We hebben alleen je IBAN, naam en datum nodig. Maak in de kopie overige gegevens zoals bedragen onleesbaar.

 5. Stuur het formulier met de bijlagen naar:

  Vattenfall Klantenservice
  Postbus 40021
  6803 HA Arnhem

  Download het formulier of neem contact met ons op als je een vraag hebt

Lees meer over post en betalingen