Energieadvies op maat? Met onze gratis energiescan

Snel, eenvoudig en gratis energie bespaar advies. Op afstand maar toch dichtbij. We doen graag iets extra's voor je. 

Energieadvies

We luisteren graag naar onze klanten. Want alleen zo weten we naar welk energieadvies je op zoek bent. Uit het onderzoek naar duurzame opvattingen van Nederlanders* kwam dit naar voren: 'Mensen willen graag bewuster omgaan met energie, maar willen er niet al te veel moeite voor doen.' Van onze klanten hoorden we dat zij het best lastig vinden uit te zoeken waar en hoe je zelf kunt besparen. *uitgevoerd in 2016 door bureau Necker van Naem

Advies: energie besparen
Daarom ontwikkelden we een eenvoudig, praktisch en op de persoonlijke situatie afgestemd advies over energie besparen: de Energiescan.
Terwijl je door je huis of kantoor aan huis loopt, krijg je persoonlijk advies via je smartphone of tablet. Onze eigen energieadviseur kijkt met je mee en geeft energie bespaar advies op maat. Praktische tips voor energiebesparing, advies op maat via persoonlijk contact. Maak een afspraak voor de gratis energiescan van Vattenfall.

 

Plan een gratis energiescan

Plan zelf een afspraak voor een gratis energiescan in je woning. Kies een moment dat jou het beste uitkomt.

  • Je krijgt een persoonlijk advies via je smartphone of tablet
  • Je wandelt door je huis, of kantoor aan huis en onze energieadviseur kijkt live met je mee
  • De energiescan duurt zo'n 20 tot 30 minuten
Plan je energiescan

'Ja, de Energiescan is echt gratis'

 

Op het moment van de afspraak voor de energiescan, nemen wij contact met je op. Het advies dat je van onze energieadviseur krijgt is echt helemaal gratis.

Onze klanten geven de energiescan gemiddeld een 8,7.

Erg prettig om in je eigen huis rond te lopen met iemand die meekijkt en tips geeft.

Energie audit

Onze zakelijke klanten bleken geïnteresseerd te zijn in een energie audit. Voor sommige bedrijven is het zelfs verplicht om een energie audit te laten doen.
We begrijpen dat de wens bestaat ook een aanvraag voor de energiescan voor bedrijven of kantoren aan huis te doen. Op dit moment is onze energiescan alleen geschikt voor kleinere bedrijven met een kantoor aan huis. Energiescan kleine bedrijven / kantoren aan huis aanvragen.

 

Onafhankelijke energieadviseur

Onze energieadviseurs geven natuurlijk objectief advies. Je krijgt praktische en eenvoudig toepasbare tips. 

Tot die tijd zijn onze bespaartips en informatie over duurzame energie ook interessant voor je.

Duurzame energie

Meteen bespaaradvies van onze energieadviseur

Op het moment van je afspraak, neemt de energieadviseur contact met je op. Het gesprek begint met een introductie. We bespreken je verbruiksgegevens, jouw type huis of kantoor aan huis,  en  de samenstelling van je huishouden of het aantal werknemers.

Je loopt vervolgens met je smartphone of tablet door een aantal ruimtes in je huis of kantoor. De energieadviseur kijk je met je mee en geeft per ruimte tips en advies. Daarna ontvang je per mail een samenvatting van het adviesgesprek. En kan je alles nog eens nalezen.

Gratis bespaaradvies op maat

Onze bespaaradviezen gaan verder dan algemene bespaartips. Zo ontvang je adviezen die passen bij jouw persoonlijke woonsituatie via de Duurzaam Wonen Check. En met de Energiescan kijkt een medewerker zelfs live mee in je huis.

Zo helpen we besparen