Energieadvies op maat? Met onze gratis energiescan

Snel, eenvoudig en gratis energie bespaaradvies. Onze energieadviseur kijkt met je mee via je een videogesprek. En geeft je meteen praktische bespaartips. 

Gratis energieadvies

Als je een afspraak maakt voor een Energiescan, krijg je van onze energieadviseur gratis energieadvies. Onze klanten geven de energiescan gemiddeld een 8,7.

Zo werkt de Energiescan

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis Energiescan in Mijn Vattenfall. Je kiest hier zelf een datum en tijd waarop je de Energiescan wilt laten doen. Op die dag en tijd belt onze energieadviseur je op.

Omdat we beeldbellen, kun jij nu door je huis, of kantoor aan huis, lopen. Een adviseur kijkt per ruimte hoe je kunt besparen. En geeft je meteen praktische tips. Na afloop ontvang je per mail een samenvatting van het adviesgesprek.

Plan een gratis energiescan

Maak een afspraak voor een gratis energiescan. Kies een moment dat jou het beste uitkomt.

  • Je krijgt een persoonlijk advies via je smartphone of tablet
  • Je wandelt door je huis, of kantoor aan huis en onze energieadviseur kijkt live met je mee
  • De energiescan duurt zo'n 20 tot 30 minuten
Plan je energiescan

Erg prettig om in je eigen huis rond te lopen met iemand die alle buitenkansen ziet en tips geeft.

Energie audit voor zakelijke klanten

Onze zakelijke klanten bleken ook geïnteresseerd te zijn in een energie audit. Voor sommige bedrijven is het zelfs verplicht om een energie audit te laten doen. Op dit moment is onze energiescan alleen geschikt voor kleinere bedrijven met een kantoor aan huis. Energiescan kleine bedrijven / kantoren aan huis aanvragen.

 

Objectief & deskundig energieadvies

Onze energieadviseurs hebben kennis van zaken. Ze herkennen bespaarkansen als geen ander. En adviseren altijd objectief. Je krijgt praktische oplossingen en eenvoudig toepasbare tips. 

Gratis bespaaradvies op maat

Onze bespaaradviezen gaan verder dan algemene bespaartips. Zo ontvang je adviezen die passen bij jouw persoonlijke woonsituatie via de Duurzaam Wonen Check. En met de Energiescan kijkt een medewerker zelfs live mee in je huis.

Zo helpen we besparen