Toe aan een nieuwe thermostaat? Laat je adviseren

Tijd voor een nieuwe thermostaat? Denk dan goed na over welke je kiest. Want ze verschillen in wat je ermee kunt. Ook is niet elke thermostaat geschikt voor je woonsituatie. We helpen je alvast een beetje op weg.

Een nieuwe thermostaat?

’s Ochtends vroeg ontbijten in een lekker warme keuken? Of via je smartphone de temperatuur in huis regelen, waar je ook bent. Dat kan allemaal met een slimme thermostaat. Maar misschien wil je juist iets eenvoudigers. Dan is een handbediende thermostaat of een klokthermostaat beter geschikt.

Daarnaast is het bij je keuze van belang of je thermostaat geschikt moet zijn voor stadsverwarming of vloerverwarming. En wat voor een ketel je nu hebt. Want lang niet alle ketels zijn geschikt voor het gebruik van een Toon of Nest om maar iets te noemen. Laat je daarom goed adviseren. 

Nieuwe thermostaat? Misschien is de Honeywell Lyric T6 Wifi Thermostaat interessant?

Meer inzicht in je energieverbruik met Mijn Verbruik

Gaat het je om meer inzicht te krijgen in je energieverbruik? Dan heb je daar wat ons betreft geen slimme thermostaat voor nodig. We hebben de Vattenfall Energie-app, en Mijn Verbruik voor jou. Gratis tools, die precies laten zien wat je stroom-, gas, of warmteverbruik is. Zo is energie besparen pas echt leuk.

Grip op je energiezaken met de Energie-app

Met de Vattenfall Energie-app heb je altijd en overal inzicht in je verbruik. Regel handig en snel je zaken, krijg tips om energie te besparen en geniet van korting op energiebesparende producten. Zo wordt duurzamer leven een stuk makkelijker. 

Download de app

Bekijk ook deze onderwerpen