Takkenkamp, partner in isolatie

De experts van onze isolatiepartner, Takkenkamp staan klaar voor al je vragen over het isoleren van je huis of vrijblijvend advies. Als klant van Vattenfall krijg je korting bij Takkenkamp. Per isolatiemaatregel 5%. Dus als je twee maatregelen combineert  krijg je 10% korting en bij drie zelfs 15%.

Takkenkamp: een betrouwbare partner

Samen een duurzame missie

Als Vattenfall-klant krijg je altijd korting

Waardering van gemiddeld 8,8

Let op: tijdelijk langere doorlooptijden

Door de sterk toegenomen energietarieven is de vraag naar energiebesparende maatregelen gestegen. Ook bij onze isolatiepartner Takkenkamp. Hou bij het aanvragen van een offerte rekening met een minimale doorlooptijd van 6 weken.

Neem contact op met Takkenkamp

Takkenkamp biedt oplossingen voor vloer- en spouwmuurisolatie. Ook voor het isoleren van een hellend (schuin) dak of de kruipruimte kun je bij hun terecht. Neem contact op met een aannemer als je een plat dak of de buitenmuur wilt isoleren.

Via onderstaande button landt je op de website van Takkenkamp. Vul het formulier in en geef aan in welke vorm(en) van isolatie je interesse hebt. De medewerkers van Takkenkamp nemen dan contact met je op en kunnen een vrijblijvende offerte op maat maken. 

Naar Takkenkamp

Heldere service, blij met het eindresultaat. Scheelt echt een bak warmte, voelbaar verschil!

Klantreview over Takkenkamp, november 2019