1. Home
  2. Service
  3. Energie app
Een mobiele telefoon in een hand l Vattenfall energie

Altijd inzicht in je energie

Met de Vattenfall Energie-app heb je zelf de regie over je energiezaken. Je ziet niet alleen hoeveel energie je verbruikt, maar ook waaraan. Zo wordt duurzamer leven én slim besparen een stuk gemakkelijker.

Zie direct waar je kunt besparen

Het is ons doel om fossielvrij leven mogelijk te maken binnen één generatie. Dit doen we met slimme oplossingen die het zetten van duurzame stappen leuker én gemakkelijker maken. Vattenfall Energie geeft inzicht in je energiezaken, advies over je termijnbedrag en laat zien wat je apparaten verbruiken. Zo zie je direct waar voor jou de kansen liggen om te besparen.

Meer weten over je energie of over besparen? Dan kun je 24/7 terecht bij chatbot Nina, rechtsboven op deze pagina en in de app.

Met Vattenfall Energie heb je altijd:

  • Inzicht in je verbruik van nú en vergeleken met het verleden
  • Advies over je termijnbedrag en de keuze om het meteen aan te passen
  • Inzicht in opwek, verbruik en teruglevering van je zonnepanelen
  • Overzicht welke apparaten in huis zuinig zijn en welke energie slurpen
  • Persoonlijke uitdagingen die je het maximale uit je energie laten halen
  • In de app aanpassen van je IBAN en betaalwijze
  • 24/7 antwoord op je energievragen

 

Je krijgt altijd antwoord

Heb je een vraag? Chatbot Nina staat 24/7 voor je klaar, rechtsboven in de app en op de website. Weet Nina het antwoord niet? Dan brengt ze je op werkdagen tussen 8.00 en 15.00 uur in contact met een collega. Je krijgt dus altijd antwoord op je vraag.


Ontwikkel je mee?

De app Vattenfall Energie en chatbot Nina zijn nog volop in ontwikkeling, dus al je feedback is welkom. Je geeft je mening eenvoudig onderaan in de app.

 

Deel deze pagina