• Overstapdeal: 3 jaar groene stroom en MixGroen gas + € 300 korting

 • Kijk wat beschikbaar is op jouw adres

  Vul de 4 cijfers en 2 letters van de postcode in, bijv. 1234 AB.
  Vul een huis-nummer in tussen 1 en 99999.

Mooie korting

Je krijgt élk jaar € 100 korting op je jaarafrekening (totaal € 300).

Vaste prijs tot 3 jaar

Tot 3 jaar groene stroom en MixGroen gas met vaste prijzen.

Overstappen

Wij regelen je overstap.

De beste overstapdeal voor je energie

Stroom en gas heb je nou eenmaal nodig. Dus wil je dat goed regelen en er daarna niet meer naar om kijken. We helpen je graag met de beste overstapdeals voor energie. Je krijgt met onze Overstapdeal tot 3 jaar de producten Groen uit Nederland Vast en VastePrijs MixGroen Gas én € 300 voordeel.

Overstapdeal met € 300 korting

Bij deze overstapdeal krijg je in totaal € 300 korting: elk jaar € 100 korting op je jaarafrekening. Lees ook nog even de andere spelregels voor deze actie en maak dan je energie bestelling compleet.

Wat is groen gas en groene stroom?

Bij groen gas komt meer kijken dan bij fossiel aardgas. Aardgas komt uit de grond. Groen gas wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals mest, slib en gft-afval. Ons product, MixGroen Gas, bestaat uit 10% groen gas en 90% aardgas. De afvalstromen die we gebruiken voor groen gas voldoen aan strenge duurzaamheidseisen. Deze worden gegarandeerd door VertiCer en de zogenaamde ‘Garanties van Oorsprong’.

Groene stroom is stroom die wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan zon, wind en water. Door te kiezen voor groene stroom, zet je een stap naar fossielvrij leven. Op ons stroometiket zie je dat de groene stroom van ons product Groen uit Nederland 100% wordt opgewekt uit wind en zon uit eigen land. 

Het stroometiket: hier zie je waar je stroom vandaan komt

Het stroometiket laat zien met welke energiebronnen onze stroom het afgelopen jaar is opgewekt. Je ziet ook wat het aandeel is van elke energiebron die gebruikt is. Bij Vattenfall NL Consumenten & MKB is 100% van de stroom opgewekt uit duurzame energiebronnen in Nederland.

Bekijk ons stroometiket

Dit aanbod is niet beschikbaar

Ben je op zoek naar een energiecontract? Bekijk dan onze variabele contracten of vasteprijscontracten. Vul je postcode in en kies wat het beste bij je past.

Vul nu je postcode in

Ik heb goede ervaringen met Vattenfall. Voor mij gaat het om betrouwbaarheid.

Ton uit Haarlem

Exclusief: speciaal voor onze klanten

We doen graag iets extra's voor onze klanten, zoals met Exclusief. Spaar punten en wissel ze in voor een duurzaam cadeau, of profiteer van korting op bespaarproducten. 

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

 • Regelmatig een aantrekkelijk aanbod
 • Service altijd afgestemd op je persoonlijke situatie
 • Overal en altijd inzicht in je verbruik en kosten via de Energie-app

We helpen je graag

 • De populairste onderwerpen uitgelegd
 • Vind het antwoord op je vraag
 • Of neem gerust contact met ons op