Exclusief: speciaal voor onze klanten

We belonen klanten, omdat ze samen met ons op weg gaan naar fossielvrij leven binnen één generatie. Met Exclusief bijvoorbeeld. Eén van onze 6 services.

Exclusief voor onze klanten

Start met sparen voor mooie cadeaus en duurzame producten met ons spaarprogramma Exclusief. Hoe langer je klant bent, hoe meer punten je elke maand spaart.  

  • Ga naar Exclusief
  • Meld je gratis aan met je Mijn Vattenfall gegevens
Start met sparen

De voordelen van Exclusief:

  • Cadeaus - Je spaart iedere maand punten voor mooie cadeaus en duurzame producten uit ons uitgebreide assortiment
  • Eropuit - Wij organiseren allerlei leuke uitjes waar je met korting aan kunt deelnemen.
  • Winnen - Win prachtige prijzen. Hoe langer je klant bent, hoe groter je winkans. Doe je mee?


Verlanglijstje maken of kijken hoeveel punten je hebt?

Er zit zeker iets voor je bij: een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders. Je kunt in de categorie Goed doen ook je punten aan een goed doel doneren. Heb je nog niet voldoende punten? Zet het artikel dan op je verlanglijst en wij sturen je een e-mail als jij je spaardoel hebt behaald. Je kunt jouw saldo altijd bekijken door in te loggen op Exclusief.

 

Fijn cadeau, de douchekop werkt boven verwachting perfect. En dan te weten dat hij besparend werkt, maakt het douchen een klein feestje."

D. van S. uit Almere

Start je Blijven Loont-korting

Als je bij ons blijft, geven we je elk jaar meer korting met Blijven Loont. Je krijgt korting op de variabele leveringskosten van stroom tot een blijvend voordeel van 25%.

Ben je al klant, dan begin je met 10% korting. Je korting groeit elk jaar met 5%, tot aan 25%. Zolang je klant blijft. Lees hoe het werkt. Of vraag meteen je korting aan.

Korting aanvragen

Interessant artikel?