Bespaardoos: simpel energie besparen

Met de Bespaardoos begin je eenvoudig met energie besparen. De doos bevat vier van de via Exclusief aangeboden energiebesparende producten. Deze producten zijn gemakkelijk in gebruiken en helpen je flink te besparen op je energierekening. Benieuwd hoe je kunt besparen met de bespaardoos? Lees dan snel verder.

Ga naar de Vattenfall bespaardoos

Energiemeter - slim besparen

Met de energiemeter meet je gemakkelijk het stroomverbruik van apparaten in je huis. Door de energiemeter slim in te zetten kun je behoorlijk besparen. Dit doe je door bijvoorbeeld sluipverbruikers aan te pakken. Hiermee realiseer je een besparing op je energierekening van tot wel €80 per jaar.

Gasbesparingstip: de douchecoach

De douchecoach is een douchetimer in de vorm van een klein blauw zandlopertje. De douchecoach alarmeert je wanneer je te lang onder de douche staat. Zo helpt de douchecoach water besparen. In een gemiddeld huishouden zorgt de douchecoach voor een besparing van ongeveer 20.000 liter warm water per jaar. Dit staat gelijk aan een besparing op je gasverbruik van ongeveer 80m3.

Ledlamp: dé duurzame optie om je huis mee te verlichten

De ledlamp heeft een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat het dé duurzame optie is om je  huis mee te verlichten. Je bespaart met een ledlamp tot wel 90% op je energiekosten. Ook gaat een ledlamp langer mee, tot wel 50.000 branduren. Dit komt neer op een levensduur van 5-10 jaar. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar hoef je ook minder vaak de lampjes in je huis te vervangen.

3 afvalscheidingstassen: maak afval scheiden leuk en gemakkelijk

Het scheiden van afval is nou niet per se een leuk klusje. Toch is het belangrijk om te recyclen. Met de 3 afvalscheidingstassen wordt het scheiden van afval niet alleen gemakkelijker, maar ook net iets leuker. Met deze drie vrolijk gekleurde tassen scheid je gemakkelijk papier, metaal en plastic.

De tassen zijn groen, blauw en oranje gekleurd. Door hun vrolijke design misstaan ze niet in je interieur. Bij het ontwerp van de tassen is ook gedacht aan praktische zaken. Zo zijn de afvaltassen verbonden door klittenband. Zo blijven de tassen netjes naast elkaar staan en vallen ze minder snel om. Ook hebben de tassen stoffen hendels. Zo neem je de tassen gemakkelijk mee wanneer het tijd is om het afval weg te brengen.

De bespaardoos als lampenkap?

Zoals de naam van de bespaardoos al verklapt, worden al deze producten geleverd in een doos. Als energieleverancier focussen wij op duurzaamheid. Wij zorgen er dan ook graag voor dat producten worden hergebruikt. Wij begrijpen dat je dan al snel denkt aan recyclen. Toch zijn er ook veel andere manieren om producten te hergebruiken. Hier zie je hoe je de Vattenfall bespaardoos met behulp van een beetje creativiteit omtovert tot een design lampenkap.

Interessant artikel?