1. Home
  2. Vattenfall Smaakmakers
Doe de smaakmakerstest

Smaakmakers gezocht! Start met ons de beweging naar een fossielvrij leven en win nu € 4.500,- verduurzamingsbudget.

Bedien jij de gast van vandaag én de wereld van morgen? Sluit je met jouw zaak aan bij de Vattenfall Smaakmakers en maak kans op € 4.500,- verduurzamingsbudget. 

Smaakmakers zijn verschilmakers

Wij zijn vastberaden Nederland duurzamer te maken. Binnen één generatie willen we af zijn van fossiele brandstoffen. Een hele uitdaging. Toch kan het. Als we het samen doen. Dus slaan we de handen ineen met de voorlopers, de doorpakkers, of zoals wij ze noemen: de Smaakmakers. Horecaondernemers die net als Vattenfall het verschil willen maken. Voor de gast van vandaag én de wereld van morgen. 

 

Doe de Smaakmakertest!

Win € 4.500,- om te verduurzamen

Heb jij de smaak al te pakken als het aankomt op energie besparen? Voer je naast een verantwoorde menukaart ook een duurzaam energiebeleid? Dan ben jij een Vattenfall Smaakmaker. Doe vandaag nog met ons mee en maak kans op € 4.500,- verduurzamingsbudget.

Doe met ons mee!

Wat je vandaag doet, bepaalt hoe de wereld van morgen eruit ziet. Ben jij ook een smaakmaker? Doe mee en laat het zien! Zo inspireer je anderen om ook het verschil te maken. 

Onze ambitie: 100% fossielvrij leven.

Vattenfall wil een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. Dat is een stevige ambitie. Maar wij geloven dat het kan. Als we samen optrekken tenminste. Daarom belonen we horecaondernemers die zich aansluiten bij onze beweging. Benieuwd wat we nog meer doen om een fossielvrij leven mogelijk te maken?

Ontdek het nu