1. Home
  2. Vattenfall Smaakmakers
Doe de smaakmakerstest

Smaakmakers gezocht!

Ga jij bewust met energie om? Bedien jij de gast van vandaag én de wereld van morgen? Sluit je dan nu aan bij de Vattenfall Smaakmakers en laat je gasten zien dat jouw zaak bewust omgaat met energie.

 

Smaakmakers zijn verschilmakers

Wij zijn vastberaden Nederland duurzamer te maken. Daarom slaan we de handen ineen met HorecaNederland.TV en zijn we op zoek naar Smaakmakers. Horecaondernemers die net als wij het verschil willen maken. Door duurzame maatregelen te treffen. Zoals alleen nog maar ledverlichting gebruiken. In de beweging naar een duurzame wereld telt elke stap, hoe groot of klein ook. Dus doe mee. Voor de gast van vandaag én de wereld van morgen.

Doe mee
Doe de Smaakmakertest!

Ben jij een Smaakmaker?

Heb jij de smaak al te pakken als het aankomt op energie besparen? Ben je niet alleen gastvrij, maar ga je ook duurzaam met energie om? Dan ben jij een Vattenfall Smaakmaker. Ontdek het nu door de Smaakmakerstest te doen. 

Waarom doen we dit?

Vattenfall wil een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. Dat is een stevige ambitie. Maar wij geloven dat het kan. Als we samen optrekken tenminste. Daarom belonen we horecaondernemers die zich aansluiten bij onze beweging. Benieuwd wat we nog meer doen om een fossielvrij leven mogelijk te maken?

Lees meer