1. MKB
  2. Vattenfall Smaakmakers

Smaakmakers gevonden!

Samen met HorecaNederland.TV gingen we op zoek naar Smaakmakers. En die vonden we. We bezochten winnaar Multi-ijs en vier andere inspirerende horecabedrijven die hun energiezaken goed voor elkaar hebben. Bekijk hier de video's. 

Winnaar van de Smaakmakerstest: Multi-ijs

Deze ijssalon in Purmerend onderscheidt zich door op elk energievlak een stap extra te zetten. Of het nu gaat om onderhoud van apparatuur, personeelsbeleid of de bezorging: Multi-ijs heeft de energiezaken piekfijn op orde. Daarmee winnen ze het verduurzamingsbudget van € 4.500. Van harte gefeliciteerd! 

Prego!

Bij Prego! zien ze dat grondstoffen niet eeuwig voorhanden blijven. Daarom kiezen ze voor eerlijk producten en gaan bewust om met energie. 

Snackbar de Evenaar

Bij Snackbar de Evenaar in Almere houden ze niet van verspilling. Daarom speelt het personeel een belangrijke rol. Want duurzame apparaten zijn mooi, maar nog belangrijker is hoe je ermee omgaat.   

Potagie

Lekker maaltijden maken en dan zo lokaal en duurzaam mogelijk. Dat is waar Potagie in Amsterdam voor staat. En ook qua energiezuinigheid hebben ze mooie zaken op het menu staan.

Crème Passionnelle

Crème Passionnelle in Zevenaar is begonnen vanuit een passie voor mooi eten en drinken. Op een verantwoorde manier. Eigenaar Leon is optimistisch over de toekomst. 

Samen op weg naar fossielvrij

Bij Vattenfall willen we een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. Dat is een stevige ambitie. Maar wij geloven dat het kan. Als we samen optrekken tenminste. Daarom belonen we horecaondernemers die zich aansluiten bij onze beweging. Benieuwd wat we nog meer doen om een fossielvrij leven mogelijk te maken?

Lees meer