Bepaal zelf de hoogte van je maandbedrag

Wij begrijpen dat je inkomsten per maand kunnen verschillen. En dat je niet iedere maand evenveel energie verbruikt. Toch betaal je maandelijks een vast voorschotbedrag voor je energie. Wij geven je graag meer controle over je kosten en uitgaven. Daarom kies je bij ons zelf de hoogte van je termijnbedrag.

Wij spreken met jou een vast termijnbedrag af als voorschot voor je energiekosten. Zo spreid je de jaarlijkse energiekosten over het hele jaar, en weet je iedere maand waar je aan toe bent. Want we voorkomen het liefst dat je aan het einde van het jaar een groot bedrag moet bijbetalen. Daarom schatten we jouw termijnbedrag zo nauwkeurig mogelijk in. Dat doen we op basis van je verwachte verbruik, de tariefafspraken die wij met jou gemaakt hebben, overheidsheffingen en de kosten voor het netbeheer.

Pas je maandbedrag eenvoudig aan

Wij schatten je voorschot dus zo goed mogelijk in. Maar je inkomsten en energieverbruik wisselen misschien per seizoen. En ook dan wil je je inkomsten en uitgaven goed beheersen. Dan is het wel zo prettig om je termijnbedrag aan te passen aan die wisselende omstandigheden. Daarom kies je bij ons zelf de hoogte van je termijnbedrag. En dat kun je gedurende het jaar altijd aanpassen. 

Pas zelf eenvoudig je termijnbedrag aan

Interessant artikel?