1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuws
  4. Bepaal zelf de hoogte van je maandbedrag
Ondernemer achter zijn laptop | Vattenfall over termijnbedrag aanpassen

Bepaal zelf je maandbedrag

Je inkomsten per maand verschillen en hoeveel energie je gebruikt ook. Toch betaal je maandelijks een vast bedrag voor je energie. Wij geven je graag meer controle. Daarom bepaal je bij ons zelf je termijnbedrag.

Een vast bedrag per maand, makkelijk aan te passen

Wij spreken een vast termijnbedrag met je af als voorschot voor je energiekosten. Zo spreid je de jaarlijkse energiekosten over het hele jaar, en weet je elke maand waar je aan toe bent. Want we voorkomen het liefst dat je aan het einde van het jaar een groot bedrag bijbetaalt. Daarom schatten we je termijnbedrag zo nauwkeurig mogelijk in. Dat doen we op basis van je verwachte gebruik, de tariefafspraken die wij met je hebben gemaakt, overheidsheffingen en de kosten voor het netbeheer.

Pas je maandbedrag zelf aan

Je inkomsten en energiegebruik wisselen misschien per seizoen. En ook dan wil je je inkomsten en uitgaven onder controle hebben. Dan is het wel zo fijn om je termijnbedrag aan te passen aan die wisselende omstandigheden. Daarom kies je bij ons zelf de hoogte van je termijnbedrag. Tussendoor pas je je termijnbedrag ook makkelijk weer aan.

Bepaal zelf je maandbedrag

Deel deze pagina