1. MKB
  2. Altijd iets extra's
  3. Bespaaradvies
  4. Duurzaam ondernemen
  5. In 3 stappen overstappen op duurzame energie

In 3 stappen overstappen op duurzame energie

Overstappen op duurzame energie voor een scherp tarief met je bedrijf: binnen een paar minuten heb je het geregeld. Neem deze 3 stappen om over te stappen.

Stap 1: Check je verbruik

Op je huidige energierekening staat je jaarlijkse verbruik. Met die gegevens schatten we in wat de kosten zullen worden. En als je die kwijt bent, ook geen probleem. We helpen je een inschatting te maken.

Stap 2: Kies voor duurzame energie

Bij ons kun je duurzame energie kiezen voor je bedrijf. Dat betekent: groene stroom uit wind en water. En gas met CO2-compensatie. Daarmee helpen we samen duurzame energieprojecten door de hele wereld. Zo laat je die goed achter voor toekomstige generaties. En draag je bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van je bedrijf.

Stap 3: Kies de looptijd van je contract

Wil je voor langere tijd zekerheid over je energiekosten: kies dan een contract voor 3 jaar. Je zakelijke energiekosten blijven dan gelijk. Zo weet je waar je de komende jaren aan toe bent. De prijs stijgt dus niet. Blijf je liever flexibel, kies dan voor een energiecontract voor 1 jaar.

Overstappen is zo geregeld

Zo zie je maar, je overstap voorbereiden kan supersnel in maar 3 stappen. Bereken nu je tarief, stap over en wij regelen de rest. Binnen 6 weken heeft jouw bedrijf duurzame energie van Vattenfall.

Regel je overstap