Tijd en energiekosten besparen voor zzp'ers met een bedrijfspand

Als zzp’er ga je naadloos van de ene vergadering naar de andere. Met zo’n drukke agenda houd je je niet dagelijks bezig met een energiecontract voor je bedrijfspand. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk: met scherpe zakelijke aanbiedingen, onze snelle overstapservice en meer mooie voordelen. Zo kun jij je focussen op wat je echt belangrijk vindt.

Zes mooie voordelen voor zzp'ers

Flexibiliteit

Kies je voor de aanbieding Altijd Vrij, dan is je contract maandelijks opzegbaar zonder opzegboetes. 

Jij hebt de regie

Zo bepaal je zelf je termijnbedrag en betaaldag. En met E-Facturatie verschijnt onze factuur automatisch in je boekhoudpakket.

De Energiescan

Energie besparen hoort niet ingewikkeld te zijn. Daarom hebben wij de Energiescan: een persoonlijk bespaaradvies voor ondernemers met een bedrijf aan huis. Heel makkelijk, gewoon met je smartphone.

Mijn Vattenfall

In Mijn Vattenfall vind je alles over betalen in één overzicht. Daar kies je ook je manier van betalen, je betaaldag en hoe je je facturen ontvangt.

Blijven loont

We belonen je met flinke kortingen elk jaar dat je klant bij ons blijft. Kortom, Blijven Loont.

Duurzame energie

En je draagt bij aan een fossielvrij leven. We investeren bijvoorbeeld flink in de productie van groene stroom. Dat is mogelijk door onze twee miljoen klanten en door jou.

In 3 stappen overstappen

Zoek je een nieuwe energieleverancier voor zakelijk stroom en gas voor je bedrijfspand? Met onze tips voor verstandig overstappen van zakelijke energieleverancier vertellen we je waar je op moet letten. Zo werkt overstappen bij ons:

  1. Je kiest je energieproduct en doet je aanvraag. Daarbij zie je direct je energieprijs per maand en jaar.

  2. Jij bepaalt op welke manier je betaalt en hoe je je facturen en post ontvangt.

  3. Binnen een week krijg je van ons een welkomstbrief. Daarin staat ook de door jou gekozen looptijd van je contract en het maandbedrag. We brengen ook je oude energieleverancier op de hoogte van je overstap. Wel zo gemakkelijk.

Vergelijk zakelijke aanbiedingen voor je bedrijfspand

''De overstap naar Vattenfall als mijn nieuwe zakelijke energieleverancier verliep goed. Ook ben ik goedkoper uit.''

We helpen je graag

Als je als ondernemer vragen hebt over energie, dan denken we graag met je mee. Je kunt onze Ondernemersdesk bellen op werkdagen tussen 8:00 uur en 15:00 uur. Via WhatsApp zijn we bereikbaar tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Neem contact op

Deel deze pagina