Wegwijzer naar een gezond, energieneutraal bedrijfspand.

Dit ExpertAdvies op locatie geeft je de volledige regie over je bedrijfspand. Van energie - en CO₂ besparing tot een gezond werkklimaat. Je weet precies met welke maatregelen je de meeste impact maakt. En natuurlijk wat ze je onder de streep opleveren. Een routekaart dus naar een gezond en energieneutraal bedrijfspand.

 

Voor € 750 exlusief btw.

GroenGebouwAdvies op locatie

Hele gebouw in kaart: van energiegebruik, CO₂ uitstoot tot binnenklimaat

Routekaart op weg naar energielabel A

Adviesrapport met complete businesscase per investering

Volledige regie over de verduurzaming van je bedrijfspand

Dit ExpertAdvies kost € 750 en wordt uitgevoerd door onze partner gebouwenexpert CFP. In 2 tot 3 uur tijd brengen we de hele situatie in kaart. Van de bouwkundige kenmerken van het gebouw, tot de  technische installaties en je apparatuur. Ook kijken we naar het gebruikersgedrag en binnenklimaat. In de eindrapportage zie je vervolgens precies hoe je gebouw nu presteert. Welke maatregelen het meeste opleveren en hoe snel je ze terugverdient. Onderbouwd met een kant – en klare businesscase. Zo heb je de volledige regie over de verduurzaming van je pand. 

Zo pakken we het aan:

  1. Vul het formulier in voor de intake

  2. CFP belt binnen twee werkdagen om te kijken of dit ExpertAdvies past bij je doelen

  3. Plan een bezoek met de adviseur op een moment naar keuze

  4. Onze adviseur komt langs voor de analyse

  5. Na het bezoek ontvang je een eindrapportage. Met daarin een overzicht van totale besparingsmogelijkheden en een businesscase per maatregel. 

Energiebesparing en een gezond werkklimaat gaan hand in hand

Koeling, verwarming en ventilatie zijn bepalend voor je energieverbruik. Maar ook van grote invloed op het binnenklimaat en het werkcomfort. En dus op de gezondheid en productiviteit van je mensen. De expert van CFP laat ook zien met welke maatregelen je zowel energie bespaart als het binnenklimaat verbetert. Dubbele winst dus. 

Op weg naar energielabel A

Dit advies geeft een indicatie van je energielabel zodat je ziet hoe je bedrijfspand presteert op energiegebied. Ook zie je welke labelsprong je kan maken met de geadviseerde maatregelen. Gelijk een energielabel aanvragen? Vraag hiernaar tijdens de intake.

Is het interessant voor mij?

Voor ieder bedrijf die serieus werk wil maken van verduurzamen valt er winst te halen. Maar elke bedrijfspand en elke bedrijfssituatie is uniek. Daarom doen we een gratis intake om te kijken of dit ExpertAdvies bij je bedrijfssituatie en doelstellingen past.

Wat kost het?

De kosten voor dit ExpertAdvies zijn €750 euro exclusief btw. 

Wie voert het uit?

Het ExpertAdvies wordt uitgevoerd door onze partner CFP: dé gebouwenexpert van Nederland. Samen met ons en andere partners verduurzamen ze nu al ruim 255.000 gebouwen. Kijk, dat schiet op!