Alle buitenkansen in beeld via je smartphone

Ons ExpertAdvies werkt ook op afstand. Via je smartphone lopen we mee door je bedrijfspand. Met foto en video identificeren we alle buitenkansen die je pand energiezuiniger en gezonder maken. Op de korte en lange termijn. Een advies dus waar je echt mee vooruit kunt.

 

Voor € 175 exclusief btw.

BespaarAdvies op afstand

Alles in kaart: van quick wins tot een energiebespaarplan voor de toekomst

Praktisch advies voor een energiezuinig en gezond werkklimaat

Snelle eerste businesscase en plan van aanpak

Zoom in op je bedrijfspand

Dit BespaarAdvies kost € 175 exclusief btw en wordt uitgevoerd door de experts van onze partner CFP. Die alles weten van gebouwen. Tijdens het telefonisch advies zoom je met je camera in op specifieke situaties. Zoals je koelings- of ventilatiesysteem. Zo krijgen we haarscherp in beeld welke maatregelen je bedrijfspand energiezuiniger en gezonder maken.

Concreet plan van aanpak

Na het advies wil je natuurlijk doorpakken. Daarom zorgen we voor een concreet plan van aanpak. En een compleet adviesrapport waarin je leest  welke maatregelen het meeste opleveren. Welke investeringen je daarvoor moet doen en hoe snel je ze terugverdient. Dat geeft je de komende jaren de volledige regie over je energiezaken. 

Zo pakken we het aan:

  1. Vul het formulier in voor de intake.

  2. CFP belt binnen twee werkdagen en kijkt samen met jou of dit ExpertAdvies past bij je doelen

  3. Plan een adviesgesprek in met de expert van CFP

  4. Via je smartphone lopen we mee door je bedrijfspand

  5. Na het advies ontvang je een complete adviesrapport met businesscase en bespreken we een plan van aanpak

Energiebesparing en een gezond werkklimaat gaan hand in hand

Koeling, verwarming en ventilatie zijn bepalend voor je energieverbruik. Maar ook van grote invloed op het binnenklimaat en het werkcomfort. En dus op de gezondheid en productiviteit van je mensen. De expert van CFP laat ook zien met welke maatregelen je zowel energie bespaart als het binnenklimaat verbetert. Dubbele winst dus. 

Op weg naar energielabel A

Dit advies geeft een indicatie van je energielabel zodat je ziet hoe je bedrijfspand presteert op energiegebied. Ook zie je welke labelsprong je kan maken met de geadviseerde maatregelen. Gelijk een energielabel aanvragen? Vraag hiernaar tijdens de intake.

Vraag gratis intake aan

 

Is het interessant voor mij?

Elk bedrijfspand en elke bedrijfssituatie is uniek. Daarom doen we een gratis intake om te kijken of dit ExpertAdvies bij je bedrijfssituatie en doelstellingen past.

Wat kost het?

De kosten voor dit ExpertAdvies zijn €175 exclusief btw. 

 

Wie voert het uit?

Het ExpertAdvies wordt uitgevoerd door onze partner CFP: dé gebouwenexpert van Nederland. Samen met ons en andere partners verduurzamen ze nu al ruim 255.000 gebouwen. Kijk, dat schiet op!