Energie besparen met je bedrijf

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Daarom helpen we je graag te besparen op je energiegebruik en dus je energierekening. Vaak kan dat door kleine aanpassingen.

Minder energie gebruiken of slim investeren

Energie besparen kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door de manier waarop je nu met energie omgaat aan te passen. Of door duurzame investeringen te doen. Omdat de ene branche de andere niet is, hebben we per branche bespaartips opgesteld.

Ontdek de energiebespaartips voor je branche

Tips van onze energieadviseurs

Als je graag wilt besparen op je energierekening, kijk dan eens naar de tips van onze energieadviseurs. Zij gaan regelmatig bij bedrijven langs om ondernemers te helpen hun energiegebruik te verlagen. Bekijk de tips en start zelf ook met besparen.

Bekijk de tips

Laadpaal voor Ondernemers

Bij fossielvrij ondernemen hoort ook fossielvrij reizen. We lopen voorop als het gaat om publieke laadpalen voor elektrische auto’s in Nederland. Daarnaast leveren we laadpalen aan bedrijven en particulieren met een elektrische auto. Nu al tanken 90.000 auto’s elke maand stroom bij onze laadpalen. Dat is goed voor 50 miljoen fossielvrije kilometers.

Dit is nog maar het begin. In 2030 willen we zo’n 200.000 laadpalen aanbieden. Dan wordt laden net zo makkelijk als tanken. Ontdek hoe je zelf ook kunt bijdragen door te investeren in zakelijke laadpalen. 

Lees meer over Laadpaal voor Ondernemers

Deel deze pagina