1. MKB
  2. Bespaaradvies zzp

Tips en energieadvies voor zzp’ers

Wil je als zzp’er energieadvies om op de kosten te besparen? De eerste stap is weten wat je verbruikt. Daarna kun je dat verbruik verlagen met het juiste advies en passende oplossingen. Dit zijn de mogelijkheden.

Advies over kosten besparen en duurzaam ondernemen als zzp’er

Persoonlijk advies met de Energiescan

Jij loopt met je telefoon of tablet door huis. En onze adviseur kijkt met je mee naar kansen om energie te besparen. Als je wilt ook in je kantoor aan huis. Je persoonlijke energieadvies ontvang je na afloop.

Bespaar thuis: de Duurzaam Wonen Check

De Duurzaam Wonen Check vertelt je hoe je thuis het beste kunt besparen. Of je nu een koophuis hebt of huurt, je krijgt direct persoonlijk advies. En inzicht in de kosten die je bespaart. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten.

Energiebespaartips voor zzp’ers

Als zzp’er wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Ook op het gebied van energie. Je kunt altijd besparen op je verwarming, verlichting of stroomgebruik. Of je nu een werkplek thuis hebt of buiten de deur. Met deze handige tips kun je direct aan de slag.

Producten om te besparen op je kosten

Wek je eigen stroom op met zonnepanelen

Koop je nu zonnepanelen, dan wek je de komende 20 tot 30 jaar zelf energie op. We geven persoonlijk advies en bieden de beste zonnepanelen voor op je dak.

Isoleer je huis en bespaar energie

In een goed geïsoleerd huis blijft warmte binnen en kou buiten. Dat scheelt een hoop kosten. Wil je meer weten over hoe je het isoleren van je huis aanpakt? We vertellen je er graag meer over.

Verlaag kosten met ledverlichting

De juiste verlichting in je zaak doet wonderen. Voor de sfeer, veiligheid, het comfort én voor je energierekening. De lichtspecialisten van onze partner LuxImprove adviseren je er graag over.

Energieadvies voor ondernemers in het mkb

Heb je een onderneming in het mkb en wil je besparen op de kosten? Bekijk onze pagina met energieadvies voor mkb’ers.

Samen gaan we voor fossielvrij

Ons doel is duidelijk: fossielvrij leven binnen één generatie. Veel mensen hebben al groene stroom en groen gas. En er zijn veranderingen nodig in het verkeer, in fabrieken en op onze (thuis)werkplek. Doe je mee? Samen maken we de wereld stukken duurzamer.

Deel deze pagina