Maak een zorgeloze start na je verhuizing

Verhuizen is een drukke tijd. We zetten graag nog even alles op een rij. Dan weet je zeker dat je verhuizing goed geregeld is. Of bekijk onze tips voor een energiezuiniger huis. 

Handige checklist voor na je verhuizing

We zetten nog even alles op een rij.  

  • Volg je verhuizing in Mijn Vattenfall. Zo zie je direct of alles helemaal verwerkt is. Binnen enkele werkdagen zie je je nieuwe adres in de selectiebox op de homepage. Ga naar Mijn Vattenfall.  
  • Vergeet niet je oude adres af te melden. Je doet dit eenvoudig via Mijn Vattenfall. Heb je een slimme meter, dan lezen wij de eindstanden uit. Heb je geen slimme meter, noteer dan tijdens de sleuteloverdracht de meterstanden en geef deze aan ons door.  
  • Liever een ander termijnbedrag? Je regelt dat gemakkelijk online. We Ongeveer twee weken nadat wij energie leveren op je nieuwe adres, kun je je termijnbedrag wijzigen in Mijn Vattenfall.
  • Check over een half jaar je termijnbedrag Ga je groter of kleiner wonen dan nu? Dan adviseren wij je na een half jaar je termijnbedrag te checken. Zo weet je precies of je termijnbedrag past bij je energieverbruik. Ons termijnbedragadvies vind je in Mijn Vattenfall.

Een cadeautje van € 10 voor je nieuwe huis

In ruil voor 250 Exclusiefpunten ontvang je van ons een Huis&tuin cadeaubon ter waarde van € 10. Te besteden bij verschillende tuincentra en woonwinkels door heel Nederland. Nog geen 250 punten gespaard? Bekijk dan de interessante Exclusief-korting op duurzame producten. 

Eén van de voordelen voor klanten die blijven.

Bestel de cadeaubon

Zo maken we jouw energie steeds groener

Eerste drijvende zonnepark in Nederland

Een klimaatneutrale toekomst, vrij van CO2-uitstoot en een fossielvrij leven. Dat vraagt om verder kijken dan bestaande oplossingen. Een mooi voorbeeld rolde uit onze samenwerking met Netterden Zand en Grind. Het resultaat? Een drijvend zonnepark met een capaciteit van 1,2 Megawatt.

Eén van de grootste windparken ter wereld

Op dit moment bouwen we één van de grootste windparken ter wereld. Dat doen we zonder subsidie. We bouwen het voor de Nederlandse kust. In 2023 levert dit windpark per jaar een hoeveelheid fossielvrije stroom die vergelijkbaar is met het verbruik van twee miljoen huishoudens.

Nieuwe, fossielvrije warmtebronnen

Iedereen weet dat we moeten stoppen met aardgas. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe, fossielvrije warmtebronnen om je huis duurzaam te verwarmen. Zo kun je nu al overstappen op groen gas, gemaakt van 100% natuurlijk afval. Ook zorgen we samen met gemeenten, woningcorporaties en netbeheerders voor aardgasvrije en klimaatneutrale wijken.

Gratis bespaaradvies op maat

Onze bespaaradviezen gaan verder dan algemene bespaartips. Vul je de Duurzaam Wonen Check in, dan krijg je bespaaradviezen die passen bij jouw persoonlijke woonsituatie. Kies je voor de Energiescan dan kijkt een medewerker zelfs live mee in je huis. Wil je direct aan de slag met de adviezen, dan krijg je tips en korting.

Zo helpen we besparen

Duurzame oplossingen voor thuis