Maak een zorgeloze start na je verhuizing

Verhuizen is een drukke tijd. We zetten graag nog even alles op een rij. Dan weet je zeker dat je verhuizing goed geregeld is.

Volg je verhuizing in Mijn Vattenfall

Binnen enkele (werk)dagen zie je het nieuwe adres in de selectiebox op de homepage van Mijn Vattenfall. Het duurt vervolgens nog enkele dagen voordat de stappen van je verhuizing op de homepage staan. We tonen de stappen van je nieuwe en oude adres. 

Volg je verhuizing

Vergeet je niet je oude adres af te melden?

  • Als je bij de verhuizing tijdelijk twee adressen energie nodig had, vergeet dan niet je oude adres af te melden en de meterstanden door te geven
  • Tip: Maak tijdens de sleuteloverdracht een foto van de meterstanden, dan kun je deze 's avonds op de bank rustig aan ons doorgeven. 
  • Heb je een slimme meter? Dan is meterstanden doorgeven niet nodig.  We ontvangen ze via je netbeheerder. 
  • Met je meterstanden maken we de eindafrekening van het oude adres. Voor het doorgeven van je meterstanden heb je een opnamenummer van ons ontvangen.
  • Is jouw verhuissituatie net even anders en wil je weten hoe je dit precies regelt? Bekijk dan onze uitleg voor iedere verhuissituatie.  

Richt je nieuwe woning direct energiezuinig in

We geven je graag wat tips om het je makkelijker te maken en energie te besparen. Goed voor je portemonnee en ook nog eens duurzaam.

Bekijk de tips

Liever een ander termijnbedrag? Dat kan.

Je regelt dat gemakkelijk online. We hebben wel wat tijd nodig om je verhuizing te verwerken. Ongeveer twee weken nadat wij energie leveren op je nieuwe adres, is je termijnbedrag te wijzigen in Mijn Vattenfall.

Check na een half jaar of je termijnbedrag past bij je verbruik

Ga je groter of kleiner wonen dan nu? Dan adviseren wij je na een half jaar je termijnbedrag te checken. Zo weet je precies of je termijnbedrag past bij je energieverbruik. 

Ons termijnbedragadvies vind je in Mijn Vattenfall. Je vult je meterstanden in en je ziet welk termijnbedrag past bij jouw energieverbruik. En als je wil, pas je het meteen aan. Wel zo handig.

Heb je Mijn Vattenfall? Dan geven wij je na een half jaar een seintje. Wel zo makkelijk. Zo voorkomen we samen verrassingen op je jaarafrekening. 

 

Maak een afspraak voor een gratis energiescan

Onze energieadviseur kijkt live met je mee via je tablet of mobiele telefoon. En geeft meteen bespaartips. 

Afspraak gratis energiescan

Lees meer over