1. Home
  2. Kennis
  3. Zonnepanelen Check

Zonnepanelencalculator

Als je nadenkt over de aanschaf van zonnepanelen, helpt een zonnepanelencalculator je goed op weg. Zo bereken je met onze zonnepanelencalculator hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, wat ze kosten en hoe hoog de verwachte opbrengst is. Deze Zonnepanelen Check doet al je binnen 12 seconden. Een goed begin is het halve werk.

Meer inzicht met een zonnepanelencalculator

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Dan kan het gebruik van een zonnepanelencalculator een mooie eerste stap zijn. Je hoeft dan niet zelf met een meetlint het dak op of lastige berekeningen uit te voeren. Fijn toch? Nadat je jouw adres invoert, maken we met behulp van een luchtfoto al een inschatting van jouw situatie. We kijken bijvoorbeeld naar de oppervlakte en oriëntatie van jouw dak ten opzichte van de zon. De berekening met deze zonnepanelencalculator is dus niet zomaar een schatting.

Je krijgt met de Zonnepanelen Check direct inzicht in:

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat je heel wat vragen hebt voordat je zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust je tijd. Wij helpen je alvast met onderstaande artikelen.

Opa en kleinkind genieten van de zon| Vattenfall Energie

3 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wil je besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Drie redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Deel deze pagina

Lees verder over zonnepanelen