Nuon of Eneco

Vattenfall of Eneco? Gelukkig valt er iets te kiezen.

Twijfel je welke energieleverancier je moet kiezen? Vattenfall of Eneco? Natuurlijk willen wij je graag als klant, maar kies vooral de energieleverancier die bij jouw wensen past. Want eerlijk is eerlijk: er zit bij leveranciers geen enkel verschil in de stroom die uit het stopcontact komt. De prijs, kwaliteit van de service en ambitie in duurzaamheid zijn niet overal hetzelfde. Vergelijk energieleveranciers dus vooral daarop.

Stel jouw energieproduct samen

Energieleverancier kiezen? 5 tips

Eneco of Vattenfall, de keuze is aan jou

Of je nu kiest voor Eneco of Vattenfall of juist een andere energieleverancier: het zijn altijd dezelfde aspecten waarop je energieleveranciers kunt vergelijken. We kunnen je niet vertellen wat het beste is, want de keuze is aan jou. Wél kunnen we je vertellen waarop je kunt letten bij het kiezen van een energieleverancier. Of dit nu Eneco of Vattenfall is.

Kijk naar de volgende punten als je energieleveranciers gaat vergelijken:

Kies je voor ons? Dan zit je zeker goed.

Of je nu een nieuw energiecontract afsluit, overstapt vanaf een andere energieleverancier of jouw energiecontract verlengt: bij ons weet je zeker dat je goed zit. We zijn blij met jou als klant en we zorgen ervoor dat je bij ons in goede handen bent. Dit mag je van ons verwachten:

  • Je stelt jouw energieproduct zelf samen, zo groen als jij wil
  • We zijn er altijd, ook als er eens iets misgaat
  • Hoe langer je blijft, hoe meer voordeel je krijgt

Stel jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij je wensen past en stel direct je energieproduct samen.

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?