1. Home
  2. Kennis
  3. Top 5 duurzame cadeau artikelen van Exclusief

Top 5 duurzame cadeau-artikelen van Exclusief

Wij streven een duurzaam bestaan na zonder fossiele brandstoffen. Duurzame cadeaus passen hier niet alleen heel goed bij, maar zijn ook nog eens verrassend leuk. Wij hebben een top 5 duurzame cadeau-artikelen.

Sokken van SOXS – stijlvol goed doen

Wollen sokken ouderwets? Niet die van SOXS! De sokken zijn natuurlijk en duurzaam, maar ook helemaal van nu.

De Nieuw-Zeelandse ecologische wol (biologisch) wordt met liefde voor de schapen verkregen. Ook zorgt SOXS ervoor dat alle productieprocessen eerlijk zijn. Het bedrijf is volledig maatschappelijk verantwoord. Dat betekent onder andere dat zij eerlijke lonen en normale werktijden hanteren, gegarandeerd kinderarbeid-vrij. Een heerlijk paar unisex sokken voor koukleumen, gemaakt met liefde voor de wereld.

Bestel de SOXS bij Exclusief

Biologische Werfzeep: duurzaam en zonder synthetische toevoegingen

De zepen van Werfzeep zijn met de hand gemaakt: zonder synthetische toevoegingen van plastics, palmolie en dierlijke vetten. Alleen met voedende plantaardige oliën, liefde en aandacht.

Doordat Werfzeep uitgaat van de kracht van heilzame ingrediënten, zijn al hun zepen verzorgend en zacht, voor jou en de natuur.

Een fris huis met de natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Green Soap Box

Met de zes natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Green Soap Box kan je vooruit. De schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en de verpakking is 100% recyclebaar. De Green Soap Box bevat: handzeep, afwasmiddel, allesreiniger spray en navulling, toiletreiniger en wasmiddel.

Sagaform Steel Bottle

Koop jij regelmatig een flesje water op het station of bij de benzinepomp? Je moet natuurlijk genoeg dringen maar heb je er wel eens over nagedacht dat dit duurzamer kan? Bijvoorbeeld met deze herbruikbare roestvrijstalen fles.

Een fles die niet alleen jouw koude water, of andere drankjes, tot wel 24 uur koud hout. Maar die ook thee of koffie warm houdt. Minstens 12 uur lang. Voldoende voor een halve liter en de fles ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Speelplezier met houten speelgoed

Kleine machinisten kunnen hun fantasie loslaten op de EverEarth treinset. Met deze 25-delige houten treinset beleeft je (klein)kind tal van avonturen rondom de boerderij. EverEarth gebruikt duurzame materialen en neemt zo verantwoordelijkheid voor het milieu.

Doe je (klein)kind de houten driewieler cadeau en je hebt binnen no-time een ware coureur in huis. Voor crashes hoef je niet bang te zijn. Het dubbele voorwiel zorgt ervoor dat de driewieler extra stabiel is.

Deel deze pagina

Lees meer over energie