1. Home
  2. Kennisbank
  3. Top 5 duurzame cadeau artikelen van Exclusief

Top 5 duurzame cadeau-artikelen van Exclusief

Wij streven een duurzaam bestaan na zonder fossiele brandstoffen. Duurzame cadeaus passen hier niet alleen heel goed bij, maar zijn ook nog eens verrassend leuk. Wij hebben een top 5 duurzame cadeau-artikelen.

Sokken van SOXS – stijlvol goed doen

Wollen sokken ouderwets? Niet die van SOXS! De sokken zijn natuurlijk en duurzaam, maar ook helemaal van nu.

De Nieuw-Zeelandse ecologische wol (biologisch) wordt met liefde voor de schapen verkregen. Ook zorgt SOXS ervoor dat alle productieprocessen eerlijk zijn. Het bedrijf is volledig maatschappelijk verantwoord. Dat betekent onder andere dat zij eerlijke lonen en normale werktijden hanteren, gegarandeerd kinderarbeid-vrij. Een heerlijk paar unisex sokken voor koukleumen, gemaakt met liefde voor de wereld.

Bestel de SOXS bij Exclusief

De ECO shampoobar: duurzaam douchen rook nog nooit zo lekker

De ECO shampoobar is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en daarmee ecologisch verantwoord. Daarnaast zijn de shampoobars niet in plastic verpakt en houdt deze shampoo je haar twee keer langer schoon als vloeibare shampoo.

De ECO shampoobar lijkt op een blok zeep. Deze shampoobar is in Frankrijk gemaakt en bevat alleen natuurlijke ingrediënten en etherische olie.

Een fris huis met de natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Green Soap Box

Met de zes natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Green Soap Box kan je vooruit. De schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en de verpakking is 100% recyclebaar. De Green Soap Box bevat: handzeep, afwasmiddel, allesreiniger spray en navulling, toiletreiniger en wasmiddel.

Herbruikbare zakjes voor groente en fruit

Meestal verdwijnen de plastic zakjes voor losse groente en fruit uit de supermarkt na thuiskomst meteen bij het afval. Zonde van het plasticverbruik. Wij doen je een alternatief cadeau: herbruikbare groente- en fruit zakjes.

In dit pakketjes zitten vijf paar zakjes, waarin je in totaal 2,5 kg aan groente en fruit kwijt kan. De structuur van het zakje zorgt ervoor dat de groente en fruit goed ‘ademen’. Je groente en fruit lekker vers.

Speelplezier met houten speelgoed

Kleine machinisten kunnen hun fantasie loslaten op de EverEarth treinset. Met deze 25-delige houten treinset beleeft je (klein)kind tal van avonturen rondom de boerderij. EverEarth gebruikt duurzame materialen en neemt zo verantwoordelijkheid voor het milieu.

Doe je (klein)kind de houten driewieler cadeau en je hebt binnen no-time een ware coureur in huis. Voor crashes hoef je niet bang te zijn. Het dubbele voorwiel zorgt ervoor dat de driewieler extra stabiel is.

Deel deze pagina

Lees meer over energie