Energieleverancier Den Haag

Energieleverancier Den Haag

Wij verzorgen energie door heel Nederland en zijn dus ook energieleverancier in Den Haag. Maar dat niet alleen. Samen met de gemeente en haar 515.000 inwoners werken we mee aan het verduurzamen van de stad. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op de Haagse daken te leggen en mee te helpen Parkpop in 2020 tot volledig groen festival te maken. Ben je op zoek naar stroom en gas? Daar helpen we je natuurlijk graag mee. Altijd tegen een scherpe prijs.

Stel jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Energie & Den Haag

Een stad als Den Haag geeft energie, maar heeft ook energie nodig. En die verzorgen wij als energieleverancier graag. Of het nu stroom en gas voor jouw appartement is of duurzame energie voor een festival als Parkpop.

Betrouwbare gasleverancier Den Haag

Zoek je een betrouwbare gasleverancier in Den Haag? Je zit goed met gas van Vattenfall. Ondanks dat we binnen één generatie af willen van fossiele brandstoffen, speelt gas op dit moment nog een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. We gebruiken hiervoor zoveel mogelijk duurzame energiebronnen en verzorgen ook gas met CO2-reductie. Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Stroomleverancier Den Haag

Bij iedereen in Nederland komt dezelfde stroom uit het stopcontact, welke leverancier je ook hebt. Stroom is tenslotte stroom. Als stroomleverancier in Den Haag leveren we natuurlijk ook groene stroom. Je kiest zelf waar jouw energie vandaan komt.

Liever zelf stroom opwekken? Ook in Den Haag kan dat heel goed: alleen of samen. Bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zelf jouw energiebedrijf in Den Haag kiezen

Je kunt zelf kiezen voor een energiebedrijf in Den Haag dat goed bij jouw wensen past. Jouw energie, jouw keuze. In de energie die deze energiebedrijven verzorgen zit geen verschil, maar op andere aspecten onderscheiden ze zich juist wel. Let bij je keuze voor een energiebedrijf in jouw regio dan ook op kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en prijs.

Meer weten? Bekijk de 5 tips bij jouw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Duurzame energie Den Haag

Ben je op zoek naar duurzame energie in Den Haag? Natuurlijk leveren we ook groene energie in Den Haag. Onze groene stroom komt uit energiebronnen die nooit opraken: wind, water en zon. Wij kiezen ervoor om zélf flink te investeren in de productie van groene stroom uit Nederland. Juist zo maken we Nederland duurzamer.

Rijden op Nederlandse wind

Elektrisch rijden is duurzamer dan het rijden op diesel of benzine. En daarnaast mag je er gerust op rekenen dat de stroom waarmee je jouw auto oplaadt ook duurzaam is. Ook in Den Haag vindt je onze laadpalen voor elektrische auto’s, waarmee je 100% duurzame windstroom uit Nederland laadt. Iedereen kan laden op onze laadpalen, zowel bewoners als bezoekers van de hofstad.

Jouw energieleverancier in Den Haag

Kies je voor de goedkoopste energieleverancier in Den Haag, de duurzaamste of de meest sympathieke? We begrijpen dat er heel wat te kiezen valt als je op zoek bent naar een energieleverancier in Den Haag. Die keuze kan soms best ingewikkeld zijn. Als je een energiecontract afsluit bij ons zorgen we ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Al 2 miljoen klanten gingen je voor. Bij ons zit je namelijk altijd goed.

Stel jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?