Alleen de beste zonnepanelen horen op jouw dak

Op zoek naar de beste zonnepanelen? Wij raden je aan om bij zonnepanelen voor de beste koop te kiezen. Dat betekent volgens ons: kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij bieden 3 verschillende pakketten zodat je de keuze hebt. Alle pakketten zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit. En niet alleen de panelen zijn goed, ook de omvormer en het overige materiaal.

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Ben je op zoek naar de beste zonnepanelen? Let dan in ieder geval op de volgende aspecten:

Wij zoeken voor je naar de beste zonnepanelen

We begrijpen dat jouw zoektocht naar de beste zonnepanelen ingewikkeld kan zijn. Er zijn zoveel merken, soorten en testen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want: wat zijn de beste zonnepanelen? En beslis je op basis van prijs of de kwaliteit van het materiaal? Wij maakten alvast wat keuzes voor je. Als je bij ons zonnepanelen koopt, hebben we 3 pakketten waar je uit kunt kiezen, allen van uitstekende kwaliteit. Als je zonnepanelen huurt, krijg je het High Power pakket.

 Premium PowerExcellent PowerHigh Power 
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek per zonnepaneel 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Verwachte opwek eerste jaar met 10 zonnepanelen 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Vattenfall klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

We zorgen voor certificering van onze monteurs

Ook qua installatie gaan we voor het beste. Wij werken alleen met installateurs met VCA-certificering. Dat betekent dat onze collega’s van Feenstra op een veilige, verantwoorde en professionele manier werken. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring met het plaatsen van de beste zonnepanelen, waardoor ze voor elke uitdaging een oplossing hebben.

De beste zonnepanelen winnen prijzen

LG Solar kreeg de volgende awards:

  • Intersolar Award 2015 voor unieke Cello-technologie
  • Intersolar Award 2013 in de categorie ‘Outstanding Performance’

De LG zonnepanelen hebben 25 jaar garantie.

Wij helpen je graag met jouw keuze

Om te bepalen wat voor jou de beste zonnepanelen zijn, maken we voor elke situatie een berekening op maat. Met de Zonnepanelen Check weet je binnen 12 seconden wat je nodig hebt. Via deze geautomatiseerde check zorgen we voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel je kan opwekken en wat jouw prijs zou zijn bij huur of koop. Je kunt meteen de geschatte opbrengst en terugverdientijd per type zonnepaneel checken. Zo helpen we je met jouw keuze voor de beste zonnepanelen voor je dak.

Doe de Zonnepanelen Check

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wil je besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Zonnepanelen schoonmaken: tips & tricks

Veel mensen denken dat je zonnepanelen elk jaar moet (laten) schoonmaken. Wij raden dat niet aan: een flinke regenbui doet vaak al wonderen. Wil je toch jouw zonnepanelen reinigen omdat er bijvoorbeeld vogelpoep op zit? Dan kan je dat gewoon zelf doen met lauw water en een spons.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat je heel wat vragen hebt voordat je zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust je tijd. Wij helpen je alvast met onderstaande artikelen. 

Interessant artikel?