Snel een (tijdelijke) bouwaansluiting aanvragen?

Wilt u als ondernemer in de bouw snel een elektriciteitsaansluiting aanvragen? Dat regelen we graag voor u. We zetten de aanvraag van levering van uw bouwaansluiting binnen 24 uur door naar de netbeheerder. Deze pakt uw verzoek dan met hoge prioriteit op.

 

Bel of mail ons en vraag direct een bouwaansluiting voor uw bedrijf aan. U kunt onze medewerkers bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Hoe vraagt u de levering van een bouwaansluiting aan?

U vraagt bij ons de levering van een bouwaansluiting aan wanneer u als ondernemer elektriciteit nodig heeft op uw bouwplaats. Wij behandelen uw aanvraag dan met spoed, zodat de netbeheerder binnen 24 uur op de hoogte is.

Duurt de bouw onverhoopt langer dan gepland? Geen zorgen, de leveringsovereenkomst kan eenvoudig verlengd worden. Na afloop van het project kunt u de levering van uw bouwaansluiting makkelijk stopzetten door ons het vooraf ingevulde afmeldformulier op te sturen.

Wat kost een bouwaansluiting?

De kosten van een bouwaansluiting hangen af van de benodigde capaciteit en de lengte van de aansluiting. U kunt op www.mijnaansluiting.nl meer informatie vinden.

 

Bel 020 892 00 75

Vraag direct een bouwaansluiting voor uw bedrijf aan

U kunt onze medewerkers bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Ook interessant voor u?

Stel zelf online uw offerte samen

Profiteer van de ontwikkelingen op de energiemarkt

Wist u dat u dagelijks kunt profiteren van de energiemarkt? Wij gebruiken namelijk altijd de actuele prijzen op de groothandelsmarkt. Zo krijgt u altijd de scherpste prijs voor uw energie. Uw voordelen:

  • U stelt zelf uw offerte samen
  • U ontvangt vrijblijvend een aanbod per e-mail
  • U tekent uw contract direct online