De Johan Cruijff ArenA is voortdurend aan het innoveren. Ook op het gebied van energie. En dat is logisch. Het grootste stadion van Nederland heeft vanzelfsprekend ook grote verbruikscijfers. Zo'n 9 miljoen kWh aan energieverbruik bijvoorbeeld. De ArenA doet er alles aan om dat verbruik te verminderen. Onder meer door zelf energie op te wekken. Maar de ArenA is op veel meer vlakken aan het innoveren op energiegebied.

De Johan Cruijff ArenA is voortdurend aan het innoveren

Voortdurend innoveren

Innoveren met energie

De ArenA is voortdurend aan het innoveren. Ook op het gebied van energie. Zo wekt dit stadion zelf al een paar jaar energie op met zonnepanelen. Maar de ArenA is op veel meer vlakken aan het innoveren op energiegebied. En aan het besparen.

"De energie die wij opwekken slaan we op in batterijen. Tot het moment dat we het nodig hebben"

Henk van Raan, Chief Innovation Officer bij de Johan Cruijff ArenA

Alles doen om het verbruik te verminderen

Henk van Raan

Slim besparen op uw zakelijke energiekosten

Slim besparen op uw zakelijke energiekosten

U wilt uw energiekosten natuurlijk het liefst zo laag mogelijk houden. Dat begrijpen wij. In onze whitepaper vindt u vijf slimme maatregelen waarmee u uw zakelijke energiekosten kunt verlagen.

Stap voor stap naar CO₂-neutraal

Als grootste en meest innovatieve stadion van Nederland heeft de Johan Cruijff ArenA een voorbeeldfunctie op het gebied van klimaatbescherming. Maar misschien wel net zo belangrijk: het terugdringen van de CO2-uitstoot levert ook geld op. Henk Markerink, CEO van de Johan Cruijff ArenA, laat zien hoe.

Video: Stap voor stap naar CO₂-neutraal

Ook interessant voor u?