1. Home
  2. Energie-aanbiedingen
  3. Vattenfall energie-actie

Vattenfall energie-actie: welke past bij jou?

Als je een ander contract voor stroom en gas wilt afsluiten, kijk je dan ook naar de beste energie acties? Bij ons heb je de keuze tussen diverse Vattenfall acties. Met korting of met een energiecadeau bijvoorbeeld. Bekijk welke energie acties we nu hebben. Selecteer wat bij je past. En maak daarna gelijk je nieuwe contract rond. Goed geregeld.

Energieadvies: stel zelf je energieproduct samen

Direct energie nodig? Bij ons is haastige spoed ook goed.
Ga naar spoedaanvraag energie.

Stroom en gas

Stel zelf je stroom en gas samen

Duurzaam

Kies voor duurzame of gewone energie

Inzicht

Je krijgt direct inzicht in je kosten

Bepaal je voorkeur: energie acties met cadeau of met korting

Energie-acties verschillen per moment en per energieleverancier. Onze Vattenfall acties bieden voor iedereen wat moois. Van korting tot energie-acties met een mooi cadeau. Zo hebben we regelmatig acties met een iPad of tablet bij je energie. Dat cadeau krijg je dan na twee of drie maanden na je aanmelding. Misschien klinkt een eenmalige korting wel aantrekkelijker voor je. Dat is een mooie korting op je jaarafrekening.

Prijsplafond: dit betekent het voor jou

In 2023 geldt er een prijsplafond voor energie. Daardoor betaal je tot een bepaald verbruik het plafondtarief. Bekijk de video's en ontdek wat dit precies betekent voor jou.

Alles over het prijsplafond

Bekijk welke energieleveranciers & acties voor jou het beste zijn

Welk type acties van energiebedrijven zijn aantrekkelijk voor je? Wat vind je persoonlijk belangrijk? Per energiemaatschappij zijn er namelijk geen verschillen in de werking van het gas en de stroom. Je verwarmt je huis gewoon op dezelfde manier. En je laadt je telefoon ook niet anders op. Een mooie energieleveranciers actie kan dus heel aantrekkelijk zijn. Maar het is ook belangrijk om een goed gevoel te hebben bij je energiemaatschappij. We adviseren daarom ook aandacht te besteden aan deze punten:

  • Kwaliteit van de klantenservice
  • Duurzaamheid
  • Verborgen kosten

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Check onze overstap acties als je contract bijna afloopt

Wil je weten wanneer je het beste kunt overstappen naar een andere energieleverancier? Je kunt naar ons overstappen als je huidige contract binnenkort afloopt. En dat is niet per se aan het einde van het jaar. Bekijk tegen het einde van je contract de overstap acties van diverse energieleveranciers. Bekijk of er een mooi aanbod tussen zit. We hebben een goede overstap actie voor je. Word je inderdaad klant bij ons? Dat waarderen we. We regelen de overstap en maken alles voor je in orde. En bieden ook nog eens altijd iets extra's.

Deel deze pagina

Lees meer over energie