Bespaaradvies aan huis

Onze technisch adviseur komt graag bij je thuis voor een energiescan. Hij vertelt je wat de grootste verbruikers zijn en waar je kunt besparen. Samen bespreken jullie uitgebreid jouw mogelijkheden. Zo zet je een flinke stap naar een duurzaam huis. Bespaaradvies aan huis kost €295,-. 

Voordelen adviseur bij je thuis

Energiescan van kelder tot zolder

Persoonlijk advies en gesprek

Overzichtelijke samenvatting

Bespaaradvies aan huis, zo werkt het

 • Bespaaradvies aan huis is een service van Vattenfall. Het is een uitgebreide scan van je woning.

  Een technisch adviseur van Vattenfall komt bij je thuis en bespreekt de mogelijkheden om energie te besparen. Dat zijn tips om het verbruik meteen omlaag te brengen en uitgebreid advies over wat er in jouw huis mogelijk is aan grotere maatregelen zoals zonnepanelen, na-isolatie of een duurzame warmtebron.

  Vóór het bezoek aan huis is er altijd een telefonisch intakegesprek met een adviseur. En na het bezoek, mailt de technisch adviseur die bij je is langsgeweest een rapport met hierin een samenvatting van alle bevindingen.

 • De adviseur beantwoordt al je vragen op gebied van energie besparen en verduurzamen. Samen lopen jullie door jouw huis om te kijken waar je kunt besparen met isolatie, verwarming en apparatuur.

  Na het onderzoek van je woning ga je met de adviseur om de tafel en bespreek je de voor- en nadelen van verschillende verbeteringen aan je huis. Op basis van cijfers van o.a. het Nibud en Milieu Centraal berekent hij grofweg wat de investeringskosten en de besparing in energie zullen zijn.

  Na het bezoek ontvang je per mail een rapport met daarin een samenvatting van de besproken verbeteringen aan je huis. Daarin staan ook de geschatte kosten en besparingen per duurzame maatregel.

 • Bespaaradvies aan huis kost € 295,-. Het advies is uitgebreid en zeer persoonlijk, want het is speciaal op jouw woning toegespitst.

  De adviseur neemt ruim de tijd om al je wensen en vragen over energie besparen te beantwoorden.

 • Vul het formulier hieronder op de pagina in om aan afspraak te maken. Binnen vijf werkdagen belt de adviseur je voor een intakegesprek.

  Tijdens het gesprek bespreken jullie jouw wensen op het gebied van energie besparen. De adviseur luistert goed naar je en bepaalt of een energiescan bij jou thuis is wat jij nodig hebt.

  Heb je bijvoorbeeld alleen advies nodig over één specifieke duurzame maatregel? Dan verwijst de adviseur je door naar een specialist en worden er geen kosten in rekening gebracht.

 • Besluit je tijdens de telefonische intake met de adviseur dat Bespaaradvies aan huis wat voor jou is? Dan spreken jullie samen een datum en tijdstip af die jou het best uitkomt voor een bezoek aan huis.

  Na het intakegesprek ontvang je dan ook een mail met de afgesproken datum en tijd, de contractbevestiging en een annuleringsformulier.

 • Annuleren tijdens het intakegesprek: Stel, je besluit tijdens het telefonische intakegesprek dat Bespaaradvies aan huis toch niet genoeg aansluit bij jouw wensen. Geen probleem. De adviseur stuurt je dan een mail met de bevestiging dat je hebt geannuleerd. Je hoeft hier zelf niets meer voor te doen. We rekenen hier uiteraard geen kosten voor.

  Achteraf annuleren: Wat als je tijdens het intakegesprek een datum hebt gepland voor Bespaaradvies aan huis, maar je bedenkt je achteraf? Ook dat is geen probleem. Na ontvangst van de contractbevestiging per mail heb je 14 kalenderdagen de tijd om Bespaaradvies aan huis kosteloos te annuleren.

  Achteraf annuleren kan telefonisch, per mail of via het annuleringsformulier dat je bij de bevestigingsmail hebt gekregen. Bel ons hiervoor op 0900 0808. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 15:00 uur. Of stuur een mail met hierin jouw naam en adres naar: technisch.adviseurs@vattenfall.nl. Zet voor de duidelijkheid in de titel van de mail: 'Annuleren bespaaradvies aan huis'.

Stap voor stap

 1. Vul hieronder je gegevens in en druk op 'Verstuur'. 

 2. Onze adviseur belt je binnen 5 werkdagen voor een intakegesprek. Jullie bespreken dan alvast jouw vragen over duurzaamheid en energie. 

 3. Als Bespaaradvies aan huis voor jou zinvol is, maken jullie een afspraak. Als blijkt dat een andere expert je beter kan helpen, verwijst onze adviseur je kosteloos door. 

 4. Onze technisch adviseur bekijkt je woning en doet de bespaarscan. Samen bespreken jullie wat jij het best kunt doen om energie te besparen. 

 5. Binnen twee weken na het bezoek van de technisch adviseur ontvang je een rapport per mail. Daarin staat een samenvatting van alles wat jullie besproken hebben. 

 6. Nadat je het rapport hebt ontvangen, krijg je een factuur van Vattenfall. Bespaaradvies aan huis kost €295,-.

Bespaaradvies aan huis aanvragen

Je gaat een betalingsverplichting aan met Vattenfall. Na de telefonische intake ontvang je een mail met de contractbevestiging en de algemene voorwaarden en heb je nog 14 dagen bedenktijd. Lees hier de Algemene voorwaarden Bespaaradvies aan huis